Σασμός: Η πρώτη αντίδραση του Alpha μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη της σειράς!

Σασμός: Ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν όσοι γνωρίζουν προσωπικά τον Κώστα Κωστόπουλο, σκηνοθέτη της σειράς του Alpha μετά την απόφασή του να παραιτηθεί λόγω καταγγελιών για βιασμό μιας ηθοποιού η οποία με μήνυσή της “φωτογραφίζει” σκηνοθέτη μεγάλης επιτυχημένης σειράς φέτος.

Ο ίδιος, υπέβαλε την παραίτησή του έπειτα από μήνυση που λέγεται ότι κατέθεσε εναντίον του η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου, καθώς φέρεται να “φωτογράφιζε” τον ίδιο μέσα από αναρτήσεις της για τον βιασμό της πριν από 12 χρόνια.

Μετά την προβολή του προχθεσινού επεισοδίου της σειράς Σασμός (4/5), με μακροσκελή του ανάρτηση στα social media ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε στο θέμα σημειώνοντας ότι η συγκεκριμένη γυναίκα αναφέρεται σε αυτόν καθώς είχαν μια περιστασιακή γνωριμία πριν από 12-13 χρόνια. Υπογραμμίζει ότι για λόγους ευθύτητας και αξιοπρέπειας αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια και τονίζει πως αν όντως η “καταγγελία” αφορά αυτόν αποτελεί χυδαία απόπειρα συκοφάντησής του. Σημειώνει επίσης ότι για ηθικούς λόγους παραιτείται από τη σειρά μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Κάποιος τηλεθεατής έγραψε στο Twitter σήμερα: «Κύριε @alphatvgreece οφείλετε να μας πείτε το πρόκειται να γίνει από εδώ και πέρα ….#sasmos» με το κανάλι να απαντά μέσα από το official account του: «Η σειρά συνεχίζει κανονικά.».

Δείτε το συγκεκριμένο tweet:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts