Σασμός: Η πρώτη εμφάνιση του Μάινα

Σασμός: Απόψε (21/9) είδαμε για πρώτη φορά στη σειρά τον νέο χαρακτήρα του δεύτερου κύκλου, τον Παύλο Βρουλάκη, κατά κόσμον Στέλιο Μάινα.

Ο συγκεκριμένος ρόλος σημαίνει και την επιστροφή, μετά από χρόνια, του γνωστού και αγαπημένου ηθοποιού στην τηλεόραση μετά από απουσία χρόνων.
Ο Παύλος Βρουλάκης που υποδύεται είναι ο «εκδικητής», ο άνθρωπος που θέλει να πάρει πίσω το αίμα της οικογένειας Βρουλάκη για όλους τους φόνους που χρεώνουν στην οικογένεια Σταματάκη.

Ο Βρουλάκης, μετά από είκοσι χρόνια επέστρεψε στο χωριό του Ρεθύμνου ξαφνικά και είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τόσο για τον θάνατο του Πετρή όσο και για εκείνον του Άγγελου.

O Στέλιος Μάινας φυσικά, από την πρώτη κιόλας σκηνή στη σειρά έκανε το Twitter να πάρει φωτιά αλλά και αργότερα, όταν βρέθηκε στο νεκροταφείο και εντοπίστηκε από τον παπά Μιχάλη.

«Μνήσθητί μου κύριε! Δεν το πιστεύω! Παύλο» είπε ο παπα – Μιχάλης με το που τον αντίκρισε κάνοντας τον σταυρό του καθώς δεν πίστευε ότι τον έβλεπε μπροστά του μετά από τόσα χρόνια.
«Αυτό ήταν… Ότι είναι να γίνει, θα γίνει» του είπε ο Παύλος Βρουλάκης και οι δύο άνδρες συνέχισαν την κουβέντα τους μιας και είχαν τόσα πολλά χρόνια να τα πουν.

Πάντως, οι περισσότεροι από τους χρήστες του Twitter δεν έκρυψαν την ανυπομονησία τους για τη σκηνή που πρόκειται να δούμε στο αυριανό επεισόδιο κατά την οποία ο Αστέρης και η Αργυρώ έρχονται ξανά κοντά, σε απόσταση αναπνοής, έτοιμοι να φιληθούν.

Δείτε παρακάτω τα tweets με τα σχόλια των φανατικών τηλεθεατών της σειράς:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts