Σασμός: Η Στέλλα τα βρίσκει μπαστούνια! Αυτός είναι ο άντρας που την οδηγεί στο αδιέξοδο

Σασμός: Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες βρίσκονται ξανά, μετά από καιρό, σε μία δίκη εφιαλτική όμως αυτή που θα τα βρει μπαστούνια είναι σίγουρα η Στέλλα.
Η δικηγόρος της σειράς Σασμός δεν θα περάσει καλά στα επόμενα επεισόδια της σειράς που έρχονται και ούτε που φαντάζεται τι έχει να αντιμετωπίσει.

Αυτό θα συμβεί για διάφορους λόγους.
Αρχικά έχουμε την Αργυρώ και την Μαρίνα οι οποίες θα είναι απεγνωσμένες και θα ζητούν διακαώς τη δικαίωση του Πετρή, αδερφού και γιου αντίστοιχα. Επιπλέον, όλοι θέλουν να δουν τον Αστέρη ελεύθερο, καθώς δεν ήταν εκείνος που διέπραξε το φρικτό αυτό έγκλημα. Την αλήθεια γνωρίζει μόνο ένα άτομο, το οποίο θα κάνει την ανατροπή στο τέλος της δίκης και αυτή δεν είναι άλλη από τη Σεμίνα που είδε όλο το σκηνικό και τόσο καιρό κρύβεται και δεν μιλάει.

Η Στέλλα έχει διαβάσει αρκετά την υπόθεση, έχει μάθει τη δικογραφία απέξω και πιστεύει ότι είναι σε θέση να αθωώσει τον Αστέρη, αγνοώντας την προετοιμασία που θα έχει κάνει η πλευρά του Πετρή.
Ο συνήγορος υπεράσπισης των Βρουλάκηδων θα καταφέρει να σκορπίσει την αμηχανία και τον πανικό στην Στέλλα και θα φέρει την απόλυτη ανατροπή. Η Στέλλα θα αποτύχει παταγωδώς και θα την οδηγήσει σε αδιέξοδο. Οι ένορκοι θα πειστούν από αυτά που έχει να πει μέσα στο δικαστήριο και αυτό που περιμένουν οι Σταματάκηδες δεν θα το δουν και τα νεύρα τους θα είναι σε τεντωμένο σκοινί.

Viral Είδηση: Σασμός Spoiler: Βασικός χαρακτήρας επιστρέφει στη σειρά – Αυτή κι αν είναι έκπληξη!

Θα γίνει ο Αστέρης ισοβίτης μετά από αυτή την αποτυχία της Στέλλας; Όλα οδηγούν εκεί!

Κι εκεί που όλοι θα πιστέψουν πως για πάντα θα είναι στη φυλακή, η Σεμίνα θα κάνει την εμφάνισή της από το πουθενά ως μάρτυρας και θα εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια πώς διεπράχθη το έγκλημα. Θα τονίσει ότι ο Πέτρος Βρουλάκης έφυγε από τη ζωή από το δικό του όπλο και ότι εκείνος όπλισε πρώτος και απείλησε τον Αστέρη στο βουνό.
Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός θα είναι καταιγιστικές.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts