Σασμός: Η σφαγή του Τόλη και η έλλειψη μετάνοιας – Φρικτό έγκλημα

Σασμός: Ένας άνθρωπος χαμογελαστός, χαρούμενος, δημιουργικός. Ένας χαρακτήρας που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, να ξεσηκώσει τους τηλεθεατές, αλλά και τους πρωταγωνιστές. Ο αγαπημένος μας Τόλης έχει πραγματοποιήσει ένα έγκλημα φρικτό, στη σειρά Σασμός. Γιατί δεν έχει μετανιώσει για αυτό που έχει κάνει;

Πράγματι, όσο κι αν τον ενοχλεί το κλίμα στις φυλακές και προσπαθεί να το φτιάξει, μέσα από παραστάσεις, ο ίδιος δεν μετανιώνει για το έγκλημα που διέπραξε. Σκότωσε έναν άνθρωπο με εννέα μαχαιριές. Ένα φονικό φρικτό και φυσικά αδικαιολόγητο.

Ο Θάνος Μπίρκος μίλησε στη Μαρία Ανδρέου, στο περιοδικό 7 Μέρες TV, αναλύοντας το έγκλημα που έκανε ο Τόλης, αλλά και τους λόγους για τους οποίους δε το έχει μετανιώσει καθόλου, στη σειρά Σασμός. Χαρακτηριστικά, ανέφερε:

«Ο Τόλης δεν έχει μετανιώσει. Δολοφόνησε έναν εργολάβο που είχε σχέση με τη γυναίκα του και πιστεύω ότι θα το έκανε ξανά. Σαν κουβάρι θα ξετυλιχθεί το έγκλημά του. Σκότωσε αυτόν που καταχράστηκε την περιουσία του, με εννέα μαχαιριές.

«Δε τον έφαγε με ένα όπλο μπαμ και κάτω, αλλά τον μαχαίρωσε εννέα φορές! Μιλάμε για οργή, για θυμό. Του προκάλεσε πόνο, αφού τον υπνώτισε. Σίγουρα είναι διαφορετική η ψυχολογία ενός ανθρώπου που κάνει φόνο εκ προμελέτης, από κάποιον που φτάνει σε αυτή την πράξη εν βρασμώ ψυχής.

«Στον Σασμό σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες έχουν ένα κοινό, όλοι κινούνται από τον έρωτα. Από την Αργυρώ, τον Αστέρη, τον Μαθιό, τη Βασιλική, μέχρι και τον Τόλη, την Στέλλα, τον Αντώνη, τον Άγγελο, την Θοδώρα, τον Γιώργη, τον Πετρή… ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη όλων».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts