Σασμός: Θοδώρα σε Μανώλη: «Πώς θα ζήσω; Άδικα τον πήρα στο λαιμό μου;»

Σασμός: Η Θοδώρα ζήτησε από τη μητέρα της να πει στον αδερφό της να πάει να την δει κι εκείνος δεν έχασε ευκαιρία.

Της είπε ότι ο Φραγκιαδάκης του έδωσε να ακούσει το ηχητικό, όταν τον είχε ηχογραφήσει στον ύπνο του και εκείνη ξέσπασε στη σειρά Σασμός.
«Δεν ξέρω, κάθε μέρα ρωτάω τον εαυτό μου την ίδια ερώτηση και λογική απάντηση δεν παίρνω. Τον αγαπούσα; Τον μισούσα; Όλα μαζί. Όλα με τον Πέτρο ήταν στο πολύ και τώρα τέλειωσε!», του είπε όταν τη ρώτησε γιατί το έκανε αυτό.

«Δεν μπορώ να σε πιάσω πουθενά, δεν ξέρω τι να πω. Καταλαβαίνεις τι έκανες; Όλα ξεκίνησαν από μία παρεξήγηση», της είπε ο Μανώλης.

«Σταμάτα, σταμάτα, δεν μπορώ άλλο να το σκέφτομαι, δεν μπορώ, νιώθω ότι θα τρελαθώ», είπε εκείνη στη συνέχεια και λίγο μετά ξέσπασε και πάλι:
«Πώς θα ζήσω Μανώλη; Τι θα κάνω; Άδικα τον πήρα στο λαιμό μου; Θεέ μου τι έκανα; Πώς θα ζήσω; Μανώλη κοντεύω να τρελαθώ, νομίζω ότι το χάνω»!

Δείτε ένα απόσπασμα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts