Σασμός: Καραπάνος για Γεράσιμο: «Κάτι με τραβάει σε αυτόν τον άνθρωπο»

Σασμός: Ο Γεράσιμος επισκέπτεται τις φυλακές με σκοπό να συναντήσει τον Βλάσση Καραπάνο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς.
Ο Βλάσης Καραπάνος από την άλλη αρχίζει και υποψιάζεται πως κάτι τρέχει με τον συγκεκριμένο αστυνομικό στη σειρά Σασμός. Θα καταλάβει άραγε την παγίδα που του ετοιμάζει και αν ναι πως θα την διαχειριστεί;

Viral είδησηΣασμός: Ο κολλητός της Βανδή μπαίνει στη σειρά

Ο Γεράσιμος βάζει μπροστά το σχέδιο του και ξεκινά τις επισκέψεις στις φυλακές. Ο Καραπάνος πιάνεται ολοένα και πιο βαθιά στην παγίδα που του στήνει με τον ίδιο να καταλαβαίνει και να σχεδιάζει τις κινήσεις του. Ο Καραπάνος μιλά στον Αστέρη για τον Γεράσιμο και μεταξύ άλλων του λέει πως υπάρχει κάτι σε αυτόν τον άνθρωπο που το προσελκύει κοντά του.

Όταν ο Αστέρης του λέει να σταματήσει να τον βλέπει και να ξεκόψει μια ώρα αρχύτερα μαζί του, ο Καραπάνος του λέει χαρακτηριστικά πως, «Κάτι με τραβάει σε αυτόν τον άνθρωπο»! Ο Καραπάνος δεν θα ησυχάσει άμα δεν μάθει τι ακριβώς σχεδιάζει ο Χριστογιάννης στην σειρά Σασμός και θα τα καταφέρει περνώντας και αυτός στην αντεπίθεση. Πατέρας και γιος έρχονται όλο ένα και πιο κοντά με την αλήθεια ακόμα να είναι άγνωστη και για τους δυο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts