Σασμός: Μάθετε πρώτοι ποιοι βοήθησαν τον Καραπάνο να δραπετεύσει

Σασμός: Ο ισοβίτης Καραπάνος δραπετεύει και είναι ήδη έξω από την φυλακή. Και εκεί θα γραφτεί το τέλος του.

Αλλά πως κατάφερε να αποδράσει ο Καραπάνος;

Συνεργασία Μαθιού και Στέλλας στον Σασμό;

Οι δυο τους συνεργάζονται για να βγάλουν τον Καραπάνο από την φυλακή. Θέλοντας να ξεπληρώσουν το χρέος τους απέναντι του. Θυμάστε άλλωστε πως τους είχε βοηθήσει να σώσουν τον Αστέρη όταν ήταν στην φυλακή. Τώρα ήρθε η ώρα για την δική του χάρη.

Τον βοηθούν λοιπόν να αποδράσει. Καθώς νόμιμη διαφυγή δεν μπορεί να υπάρξει. Τον κρύβουν στο βουνό (παλιό το κόλπο Μαθιό. Το ξέραμε!) και προσπαθούν να τον χάσει η αστυνομία. Αυτό είναι το πρώτο βήμα.

Τι θα κάνει ο Αντώνης για να το σταματήσει αυτό; Πως θα εξελιχθεί το ανθρωποκυνηγητό;

Τι θα κάνει ο Καραπάνος;

Ξαναγυρνά φυσικά στο αγαπημένο του χόμπι. Παρανομίες στο υπόκοσμο και σε μία συμπλοκή θα έχουμε και νεκρούς. Σε ένα από τα κυνηγητά μεταξύ Καραπάνου και Γεράσιμου, θα έρθει το δραματικό τέλος του Καραπάνου. Σε μία συμπλοκή θα δολοφονηθεί, προσπαθώντας να σώσει τον Γεράσιμο από τις σφαίρες. Θα γίνει η ασπίδα και θα πεθάνει. Πριν πεθάνει θα προλάβει να πει στον Γεράσιμο πως ξέρει πως είναι παιδί του και θα συμφιλιωθούν έστω και την ύστατη στιγμή.

Είναι μια από πιο συγκλονιστικές στιγμές της σειράς.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts