Σασμός: Μάνος Πετούσης: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον νέο ήρωα της σειράς

Σασμός: Στο χειρότερο σταυροδρόμι της ζωής του βρίσκεται ο Δημήτρης Μαραθάκης, τον οποίο θα ερμηνεύσει ο Μάνος Πετούσης -νέος ήρωας στο β’ κύκλο της σειράς.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ρεθυμνιώτης στην καταγωγή, μετά τη συμμετοχή του στο «Νησί» (MEGA), συνεχίζει στα κρητικά τηλεοπτικά μονοπάτια του «Σασμού» στον ALPHA, συναντώντας ξανά τη Μαρία Πρωτόπαππα, τον Ορφέα Αυγουστίδη την Όλγα Δαμάνη και, φυσικά,- τον Στέλιο Μάινα.

Ποιος είναι ο ήρωας που θα υποδυθεί

Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, σύζυγος Αιμιλίας (Γ.Φέστα). Ο Δημήτρης ήταν φίλος του Παύλου Βρουλάκη (Στ.Μάινας) και από τους πρώτους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της Αιμιλίας όταν έμαθαν ότι πνίγηκε. Κάποια στιγμή η αγάπη αναμεταξύ τους ένωσε τους δρόμους τους. Η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη θα αναστατώσει τη ζωή του.

  • Με ποια κριτήρια αποδεχτήκατε το ρόλο;

«Ότι ήταν μια σειρά που είχε μεγάλη επιτυχία και εξαιρετικούς ηθοποιούς. Το γεγονός ότι θα ήμουν ζευγάρι με τη Γιώτα Φέστα, ήταν πολύ σημαντικό για μένα».

  • Πώς θα περιγράφατε τον ήρωα που υποδύεστε, τον Δημήτρη Μαραθάκη, διευθυντή χειρουργικής κλινικής στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου;

«Είναι ένας άνθρωπος τρυφερός, ευαίσθητος, τίμιος. Υπήρξε επιστήθιος φίλος του Παύλου Βρουλάκη και από τους πρώτους ανθρώπους που στάθηκε στο ζευγάρι όταν πνίγηκε ο γιος τους. Μετά το θάνατο του παιδιού τους εξαφανίστηκε ο Παύλος Βρουλάκης».

  • Και προέκυψε ο έρωτας με την Αιμιλία;

«Όντας φίλος με τον Βρουλάκη, μετά το θάνατο του παιδιού τους και όταν αυτός εξαφανίστηκε, πιστεύοντας όλοι ότι πέθανε, στάθηκε βράχος δίπλα στη γυναίκα του φίλου του. Με την Αιμιλία, καθώς μοιράζονταν τα πάντα, με τον καιρό αυτή η φιλία/ αγάπη μετουσιώθηκε σε έρωτα».

  • Έχετε βιώσει κάτι αντίστοιχο στην προσωπική σας ζωή;

«Μου έχει τύχει, όταν βρισκόμουν στο κατώφλι των τριάντα, με μια κοπέλα που ήμασταν φίλοι, κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Με τη διαφορά ότι ο άντρας της δεν εμφανίστηκε στην πορεία. Αυτή η αγάπη και η φιλία, γιατί στάθηκα στο χωρισμό και την απώλεια του συζύγου της, έγινε έρωτας»

Πηγή: Τηλεθεατής

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts