Σασμός: Μαρία Πρωτόπαππα: Η συγκίνηση on air και η έμπνευση από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα

Σασμός: Η Μαρία Πρωτόπαππα, η οποία ενσαρκώνει τη Μαρίνα και έχει συγκινήσει τους τηλεθεατές με την ερμηνεία της στη σειρά του Alpha, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται το μεσημέρι της Κυριακής (6/2) και μιλώντας για τον ρόλο της, συγκινήθηκε.

«Ισχύει ότι εμπνεύστηκα για την ερμηνεία μου από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα. Δεν ήταν το μόνο μου μοντέλο, με την έννοια της τεχνικής της δουλειάς μου. Μου αρέσει να παίρνω από αληθινούς ανθρώπους γιατί η μυθοπλασία έχει αξία για μένα και η δική μου δουλειά έχει αξία, όταν έρχεται από τη ζωή και επιστρέφει στη ζωή την πραγματική και στους ανθρώπους», ανέφερε αρχικά η Μαρία Πρωτόπαππα, η πρωταγωνίστρια της σειράς Σασμός.

«Είχα μια εμπειρία μιας πολύ αγαπημένης μου κυρίας, που δεν είναι πλέον στη ζωή, η οποία έχασε πολύ νέα τον γιο της…», συμπλήρωσε ωστόσο δεν μπορούσε να συνεχίσει εξαιτίας της συναισθηματικής της φόρτισης.

Και κατέληξε λέγοντας: «Είχα την αγαπημένη μου Μαρία στο μυαλό μου και μαζί την κυρία Φύσσα και τόσες άλλες γυναίκες. Βέβαια τον τρόπο της αντιμετώπισης τον εμπνεύστηκα και από μια ιστορία που μου είπε η Στέλλα Γκίκα. Προσπάθησα να “μαγειρέψω” κάποιες ιστορίες μαζί, για να βρω τον τρόπο να αντιδράσω σε αυτό. Είναι ένα ρίσκο… Είχα επιλογές, ένα plan b, c».

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

https://www.youtube.com/watch?v=KV5RFh58qBQ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts