Σασμός: Μια φιλία φτάνει στο τέλος της

Σασμός: Στα χέρια αναμένεται να πιαστούν οι δυο νεαροί πρωταγωνιστές της σειράς. Ο Μανόλης και ο Νικηφόρος διαλύουν ξαφνικά την φιλία τους, γεγονός που θα προβληματίσει αρκετά τους τηλεθεατές, στη σειρά του Alpha.
Μετά τον θάνατο του Άγγελου, τίποτα δεν είναι το ίδιο. Ο Μανόλης δε μπορεί να κοιτάξει τους Σταματάκηδες στα μάτια. Τους θεωρεί φονιάδες και τρέμει στην ιδέα πως το κακό δε θα σταματήσει να σκορπίζεται από τα χέρια τους…

Έτσι, σταδιακά απομακρύνεται και δε στηρίζει τον κολλητό του. Όταν ο Μαθιός και η Καλλιόπη φυλακίζονται, ο Μανόλης κλείνει κάθε πόρτα στην συγκεκριμένη οικογένεια. Όπως και όλο το χωριό.

Ο Νικηφόρος ζητά στήριξη από τον κολλητό του, όμως ο Μανόλης δεν είναι πουθενά. Αυτό θα φέρει τεράστια ρήξη ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές, με αποτέλεσμα η φιλία χρόνων να διαλύεται οριστικά…

Κανένας Σασμός για Μανόλη και Νικηφόρο


Ο Στρατής Χατζησταματίου μίλησε στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και στο περιοδικό TV24 για τον ρόλο του, καθώς και για τις εξελίξεις που έρχονται στη δεύτερη σεζόν της αγαπημένης μας σειράς.

Σχετικά με την φιλία του Νικηφόρου με τον Μανόλη, επισήμανε χαρακτηριστικά: «Θα υπάρξει αμηχανία μετά το φονικό του Άγγελου, η αστυνομία θα στραφεί κατά της οικογένειας του Νικηφόρου κι εκείνος θα δει ποιος πραγματικά μπορεί να στηρίξει την οικογένειά του και ποιος όχι, γιατί έχει τους λόγους του, όπως ο Μανόλης. Άρα, θα υπάρξει μια ρήξη ξανά στη σχέση τους».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts