Σασμός-Μιχάλης Αεράκης: Η ηλικία, τα φτωχικά χρόνια και η αποκάλυψη για τη σειρά

Σασμός: Ο Μιχάλης Αεράκης στη σειρά του Alpha υποδύεται τον παππά Μιχάλη και μάλιστα γνωρίζουμε από την αρχή σχεδόν πως θα είναι από εκείνους τους χαρακτήρες που θα καταφέρουν να φέρουν τον πραγματικό σασμό στην ιστορία.

Λίγα γνωρίζουμε για τον 66χρονο ηθοποιό ο οποίο θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του.

Ο Χανιώτης ηθοποιός φέτος συμμετέχει στη σειρά «Σασμός» όπου υποδύεται τον παππά. Όπως έχει παραδεχτεί δημόσια ο ηθοποιός, ο κορμός της σειράς είναι το μυθιστόρημα «Σασμός» – που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Είχε παίξει επίσης στο «Νησί» και στις «Άγριες Μέλισσες» και στο «Ουζερί Τσιτσάνης».

Όπως εξομολογήθηκε σε παλιότερη συνέντευξή του, «είναι λίγο ιδιαίτερος ρόλος για μένα, επειδή ο παππούς μου ήταν παπάς και παρακάλεσα την παραγωγή να δώσουν στο ήρωα που υποδύομαι το όνομα του, Μιχάλης. Δηλαδή θα προσπαθήσω ουσιαστικά να ενσαρκώσω τον παππού μου που την δύσκολη εκείνη εποχή συμμετείχε σε σασμούς. Είναι ένας πολύ δύσκολος, απαιτητικός ρόλος. Πρόκειται για έναν λαϊκό παπά, όπως είναι οι παπάδες στην Κρήτη, ειδικά στα ορεινά χωριά που έρχονται σε επαφή με τον κόσμο, μιλάνε με τον κόσμο, ξέρουν όλα τα μυστικά του χωριού μέσα από τις εξομολογήσεις, προσπαθώντας να εξισορροπήσουν αντίρροπες δυνάμεις και καταστάσεις. Και φυσικά στο τέλος της σειράς ο “παπά Μιχάλης” θα συμμετάσχει στον Σασμό».

Να σημειωθεί πως στο παρελθόν ο καλλιτεχνικός διευθυντής στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. είχε δηλώσει στο izoimetatosxoleio8.weebly.com: «Προσωπικά εμένα ποτέ δεν μου άρεσε η τηλεόραση γιατί το προϊόν το οποίο βγάζει προς τα έξω είναι προϊόν αποχαύνωσης, αλλοίωσης και προσβάλλει την αισθητική του ανθρώπου. Τον κάνει να ξεχνιέται, του περιορίζει τον ελεύθερο του χρόνο. Είναι σαν ένα φάρμακο που κοιμίζει τον εγκέφαλο και πολλές φορές αρνήθηκα να παίξω σε σίριαλ για το συγκεκριμένο λόγο. Και το πιο βασικό είναι ότι όταν είσαι εθισμένος στην τηλεόραση δεν μπορείς να ονειρευτείς. Το όνειρο είναι το χρώμα της ζωής μου. Έχω δικαίωμα να ονειρεύομαι. Κανείς δεν πρέπει να πυροβολεί τα όνειρα του άλλου. Εγώ τα σέβομαι».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts