Σασμός: Μιχάλης Αεράκης: Ο παπά Μιχάλης έχει σκηνοθετήσει το θάνατο του Παύλου Βρουλάκη

Σασμός: Επί 22 χρόνια ο παπά Μιχάλης, που ερμηνεύει εξαιρετικά ο Μιχάλης Αεράκης, μνημονεύει τον Παύλο Βρουλάκη, ως πεθαμένο, πνιγμένο σε ναυάγιο, εξαπατώντας ακόμη και τη γυναίκα του, την εισαγγελέα Αιμιλία!

Οι δύο παιδικοί φίλοι σκηνοθέτησαν αυτό τον ψευτο-θάνατο για να μπει τέλος στην αιματοχυσία, καθώς μετά τη δολοφονία του Βασίλη Σταματάκη μέσα στη φυλακή, με εντολή του Παύλου, ήταν βέβαιοι πως η «απάντηση» των Σταματάκηδων θα ήταν εξίσου αιματηρή.

  • Ο παπα-Μιχάλης έστησε τον ψεύτικο πνιγμό, πείθοντας τον Παύλο Βρουλάκη να εξαφανιστεί;

«Αυτό ήταν ένα σχέδιο του Παύλου με τον παπα-Μιχάλη, καθώς τους συνδέει παιδική φιλία. Γνωρίζοντας ο παπάς τον οξύθυμο χαρακτήρα του Παύλου, που υποδύεται καταπληκτικά ο φίλος μου Στέλιος Μάινας, σκηνοθετούν επί της ουσίας έναν πνιγμό. Έγινε απόλυτα πιστευτός από όλη την τοπική κοινωνία και κυρίως από τα μέλη της οικογένειάς του. Επί 22 χρόνια πηγαίνουν στο νεκροταφείο, μνημονεύουν το όνομά του».

  • Αυτό έγινε για να σταματήσει η παλιά βεντέτα, όταν έδωσε εντολή ο Παύλος να σκοτώσουν τον άντρα της Καλλιόπης στη φυλακή;

«Ακριβώς. Ποτέ, όμως, αυτό δεν βγήκε προς τα έξω, ούτε έχει επίσημα τεκμηριωθεί. Έτσι σκηνοθετήθηκε ο πνιγμούς. Όλα αυτά τα χρόνια είχε επαφή με το φίλο του. Τον ενημέρωνε για τα πάντα. Ο Παύλος είναι έξω, μαθαίνει ότι σκότωσαν τον ανιψιό του Πετρή και έρχεται κρυφά στην κηδεία. Μετά φεύγει. Όταν μαθαίνει ότι σκότωσαν και τον Άγγελο, αποφασίζει να επιστρέφει. Ο παπα-Μιχάλης, βλέποντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, προσπαθεί να τον πείσει να μη γυρίσει πίσω. Προαισθάνεται μεγάλο κακό».

  • Ενώ ξέρει ότι είναι ζωντανός ο Παύλος, αφήνει την Αιμιλία να τον μνημονεύει, να φτιάχνει τη ζωή της και τώρα να γίνεται κομμάτια…

«Αυτή η εξαφάνιση έπρεπε να γίνει πιστευτή από τους πάντες. Αποκτά μια συγκλονιστική ανατροπή η εξέλιξη της ιστορίας μας. Είμαι σίγουρος ότι το ενδιαφέρον θα παραμείνει αμείωτο».

  • Ο παπα-Μιχάλης γιατί δεν ενημέρωσε τον Παύλο για την εξέλιξη στη ζωή της Αιμιλίας;

«Το απέφευγε, γιατί δεν ήθελε να επιστρέφει ο Παύλος. Ο παπα-Μιχάλης και εκ της ιεροσύνης του διατηρεί τις ισορροπίες και δεν ρίχνει λάδι στη φωτιά. Ξέρει πολύ καλά την αγάπη και το ενδιαφέρον του Παύλου για την Αιμιλία, οπότε λογικό είναι όλα αυτά τα χρόνια να μην του έχει αναφέρει τίποτα. Κάθε φορά που ο Παύλος τον ρωτά τι κάνει η Αιμιλία, ο παπάς του απαντά: “Άσ’ τη στην ησυχία της, έχει φτιάξει τη ζωή της και μη σκαλίζεις τα παλιά».

Πηγή: Τηλεθεατής

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts