Σασμός: Να τι γράφει το γράμμα του Αστέρη που αρνείται να διαβάσει η Αργυρώ!

Σασμός: Οι εξελίξεις όπως πάντα, είναι καταιγιστικές στην αγαπημένη σειρά του Alpha, η οποία θα προβληθεί ξανά στις 18 Απριλίου, δηλαδή τη Μεγάλη Δευτέρα.

Τι θα δούμε λοιπόν στο επόμενο επεισόδιο;

Ο Άγγελος κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Άσπα, η οποία μόλις ξεκίνησε, ενώ ο Γεράσιμος επανέρχεται πιο δυναμικά στο γραφείο στη ζωή της Στέλλας. Το κλειδί της μήνυσης εναντίον του, όμως, το κρατά ακόμα ο Καραπάνος.

Η δική του Αστέρη συνεχίζεται με τη μαρτυρία του Μανώλη. Έχοντας διαβάσει το γράμμα του Αστέρη, η Αργυρώ περνά δύσκολες ώρες, ενώ εκείνος υπομένει στωικά τις εξελίξεις. Από εδώ και πέρα η μόνη σωτηρία θα είναι η απολογία του.

Η Αργυρώ επιτέλους έρχεται, έστω και μέσα από ένα γράμμα, σε επαφή με τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της. Παρά το γεγονός ότι έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της στα Γιάννενα, ξέρει και εκείνη βαθιά μέσα της πως μόνο τον Αστέρη αγάπησε. Διαβάζει το γράμμα στο δωμάτιό της. Αυτό το γράμμα που δεν ήθελε για κανένα λόγο να πάρει στα χέρια της. Όταν αποφασίζει όμως να το κάνει και λέει στην ξαδέλφη της, την Άσπα πως δεν φοβάται πλέον τίποτα, δεν μπορεί να υπολογίσει στα συναισθήματά της για εκείνον που σιγοκαίνε μέσα της, παρά το γεγονός ότι αρχικά ένιωθε μίσος για τον Αστέρη. Τα δάκρυά της κυλούν καυτά στα μάγουλά της καθώς διαβάζει τα τρυφερά του λόγια. “Ό,τι και αν ακούσεις, μην πιστέψεις τίποτα. Για όλα φταίω εγώ” της γράφει και η Αργυρώ λυγίζει.

Στο μεταξύ, καθώς οι ελπίδες λιγοστεύουν για την αθώωση ή κάποια ελαφρυντικά για τον Αστέρη, η αναζήτηση της Σεμίνας μοιάζει η μόνη ελπίδα για να έρθει η ανατροπή… Μόνο εκείνη θα μπορέσει να την βγάλει από τη φυλακή, διαφορετικά δεν θα γλυτώσει τα ισόβια, λέει η Στέλλα, η οποία δεν φαίνεται διατεθειμένη να εγκαταλείψει αυτή τη μάχη. Όσο και αν οι ελπίδες μέρες με τη μέρα λιγοστεύουν.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts