Σασμός: Οι καλύτερες σκηνές του χθεσινού επεισοδίου και όσα θα δούμε σήμερα

Σασμός: Οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης 23 Νοεμβρίου 2022.

Μία από αυτές ήταν όταν ο Αστέρης ενημέρωσε τον Μαθιό για το αποτέλεσμα της συνάντησης που είχε με την Αργυρώ σχετικά με τα κτήματα.

Άλλη μια πολύ ωραία σκηνή στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς Σασμός ήταν εκείνη που ο Μαθιός προσπαθούσε να πείσει τον Νικηφόρο να μη συνεργαστούν με τον Ευθύμη.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς…

Η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες με το σχέδιο των παιδιών της για να πάρουν πίσω τα κτήματα του Άγγελου.

Ψάχνοντας για συμμάχους, όμως, συνειδητοποιεί πως δεν της έχει απομείνει κανένας, αφού ακόμα και η Στέλλα δεν ακολουθεί τους παραλογισμούς της. Παράλληλα ο Λευτέρης κάνει πρόταση στη Θοδώρα να μείνουν μαζί κι εκείνη δέχεται με χαρά και μετακομίζει, ενώ η Άννα και ο Παντελής σηκώνουν μαύρα πανιά.

Την ίδια στιγμή, η αψιμαχία μεταξύ Μαθιού και Νικηφόρου για τον συνεταιρισμό με τον Ευθύμη έχει αίσιο τέλος και ο δρόμος ανοίγει για τα όνειρα του Νικηφόρου και του Μανώλη. Λίγο αργότερα, η Αργυρώ ανακοινώνει στους δικούς της την πρόταση που της έκανε ο Αστέρης και όλοι φαίνονται σύμφωνοι πως η ιδέα δεν είναι κακή.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts