Σασμός: Οι πικρές και άσχημες ιστορίες των πρωταγωνιστών

Δεν είναι λίγες οι φορές που αποδεικνύεται πως η «ζωή αντιγράφει την τέχνη»… Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με αρκετούς από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Alpha, Σασμός.

Kαι στην πραγματικότητα οι πρωταγωνιστές έχουν έρθει αντιμέτωποι με δεινά και συμφορές. Οπως ακριβώς και οι ήρωες που υποδύονται… Οσα και αν ήταν ωστόσο τα «χαστούκια» της ζωής, δεν το έβαλαν κάτω, αντίθετα έσφιξαν τα δόντια ελπίζοντας πως στο τέλος δα βρουν τη λύτρωση.

Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη


Η τηλεοπτική «Αργυρώ» από πολύ νωρίς ήρθε αντιμέτωπη με το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής, αφού σε ηλικία μόλις 16 ετών έφυγε από τη ζωή η μητέρα της. «Σταμάτησα το μπαλέτο στα 16 μου όταν πέθανε η μητέρα μου. Είναι σκληρό για ένα παιδί να χάνει τη μητέρα του, ήταν ευαίσθητη και η ηλικία, είναι η ηλικία που παίρνεις αποφάσεις για τη ζωή σου. Το κενό που αφήνει μια τέτοια απώλεια, δεν αναπληρώνεται… Η ζωή είναι… Οι άνθρωποι προχωράμε, έχουμε αυτό το ταλέντο. Με βοήθησε και η ψυχανάλυση, έκανα πιο μετά, για πολλά χρόνια», εξομολογήθηκε. Ενώ αποκάλυψε πως για συναισθηματικούς λόγους αποφάσισε να υιοθετήσει και το επίθετο της λατρεμένης της μητέρας.

Όλγα Δαμάνη


Η αγαπημένη «γιαγιά Ειρήνη», φέτος έχει κλέψει για τα καλά τις καρδιές των
τηλεθεατών με τη σπουδαία ερμηνεία της και το τηλεοπτικό ήθος που αποπνέει. Αν και κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φάπα της δημοσιότητας, όσοι την ξέρουν αναφέρουν πως υπάρχει κάτι που κάνει την ψυχή της να αιμορραγεί. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το ότι δεν κατάφερε να αποκτήσει ένα παιδί. «Πριν πάω στη σχολή ήμουν αρραβωνιασμένη, αλλά οι ανησυχίες που αισθάνεται ένα κορίτσι 19 χρόνων, όπως ήμουν εγώ τότε αργά», έχει πει. Πλέον η ίδια έχει μάθει να ζει με αυτόν τον καημό, δίνοντας απλόχερα την αγάπη της στους φίλους και στους συνεργάτες της.

Μαρία Τζομπανάκη


Η «Καλλιόπη» του «Σασμού» έχει δει την προσωπική της ξοση να περνάει από σαράντα κύματα, αφού μέχρι να ρίξει άγκυρα στην καρδιά του τρίτου της συζύγου Γιάννη Βάλβη, θεωρούσε πως ο γάμος δεν της έβγαινε σε καλό. Το 1985 ντύθηκε για πρώτη φορά νύφη στο πλευρό του ηθοποιού Ντίνου Αυγουστίδη, με τον οποίο και απέκτησε τον μονάκριβο γιο της Ορφέα. Η ρουτίνα της καθημερινότητας και οι αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, δημιούργησαν τριγμούς, που έφεραν και το τέλος του γάμου τους. Λίγα χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον Ντίνο Αυγουστίδη, στη
ζωή της Μαρίας μπήκε ο τότε ιδιοκτήτης του Πόρτο Ύδρα, Νίκος Κωνσταντινίδης. Ο γάμος τους έγινε το 2001 στο εκκλησάκι του Πόρτο Ύδρα, αλλά τελικά ούτε αυτός άντεξε στον χρόνο. Παρότι θεωρούσε πως ο γάμος δεν της φέρνει γούρι, τελικά ο Γιάννης Βάλβης της άλλαξε γνώμη. Παρότι εκείνος μένει μόνιμα στην Αμερική λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν επιτρέπουν στα χιλιόμετρα να φθείρουν τη σχέση τους.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου


Όσο και αν η «Βασιλική» του «Σασμού» έχει μάθει να αντιμετωπίζει τη ζωή με αισιοδοξία, ξέρει από πρώτο χέρι τι σημαίνει πόνος και αγωνία. Για αρκετά μεγάλο διάστημα η πολυαγαπημένη της μητέρα πάλευε με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, με την ηθοποιό να στέκεται σαν βράχος στο πλευρό της. Παρότι η κατάσταση της μητέρας της ήταν δύσκολη, οι μόνοι που γνώριζαν για τον οικογενειακό Γολγοθά της Μαριλίτας ήταν οι στενοί της φίλοι. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και τις προσευχές της ηθοποιού, το 2013 άφησε την τελευταία της πνοή. «Πρόκειται για ένα πολύ λυπηρό γεγονός, αλλά δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη μητέρα μου και ούτε θα ήθελα να μιλήσω τώρα… Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον», έλεγε τότε η Μαριλίτα.

Δημήτρης Λάλος


Η ζωή του σκληρού «Μαθιού» δεν ήταν πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα, αφού από πολύ νωρίς ήρθε αντιμέτωπος με την ξενιτιά. Γεννημένος στον Βόλο σε ηλικία 8 ετών μετακόμισε με την οικογένειά του για ένα καλύτερο αύριο στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Εκεί έμεινε μέχρι τα 18 του, αφού του έλειπε η πατρίδα. «Ζώντας έξω ένιωσα έντονα όλους γύρω μου να περιμένουν πότε θα έρθει ο Αύγουστος για να έρθουν στην Ελλάδα. Δεν το άντεξα, ήρθα στην Ελλάδα και ζω κάθε μέρα σαν να κάνω διακοπές» έχει εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή του. Ο Δημήτρης Λάλος έχει πλέον μάθει να ζει με τα λίγα και τα ουσιαστικά, γνωρίζοντας πως εκεί κρύβεται η πραγματική ευτυχία.

Πηγή: Χάι

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts