Σασμός: Οριστική ρήξη στη σχέση του Αστέρη με την Καλλιόπη! Τη διαγράφει από μάνα!

Σασμός: Πολλές οι εξελίξεις που όπως ήδη γνωρίζετε, μας περιμένουν μετά την απόφαση των δύο γυναικών να αλλάξουν ζωή. Ο λόγος για την Αργυρώ και τη Μαρίνα που εγκαθίστανται στα Γιάννενα και αρχίζουν να βάζουν τις βάσεις μίας νέας εποχής για τις ίδιες.

Ο Αστέρης όμως μαθαίνει ότι η πρώην αγαπημένη του έφυγε από την Κρήτη και καλεί την Καλλιόπη στη φυλακή για να της πει ότι πλέον τη διαγράφει από μητέρα.

Για τους Βρουλάκηδες η Κρήτη είναι πια μια ανοιχτή πληγή. Κάθε γωνιά του χωριού θυμίζει στην Αργυρώ και τη Μαρίνα τον πόνο που έζησαν όταν κλήθηκαν να αποχαιρετήσουν τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα, πατέρα και γιο, τον Μάρκο και τον Πέτρο. Τώρα, η Αργυρώ, κουβαλά το παιδί του φονιά του αδελφού της, του Αστέρη Σταματάκη, και η εγκυμοσύνη αυτή, που μοιάζει με μήνυμα σασμού ανάμεσα στις δύο οικογένειες, τη σπρώχνει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Για να φέρει αυτό το μωρό στον κόσμο, η Αργυρώ ξέρει ότι πρέπει να φύγει μακριά.

Άλλωστε, πρόκειται για κάτι που έχει ξανακάνει όταν ήταν πολύ μικρότερη. Τότε που είδε τον πατέρα της να ξεψυχά μπροστά στα μάτια της, χτυπημένος από τις σφαίρες του Βασίλη Σταματάκη, προσπάθησε να γιατρέψει τις πληγές μακριά από την πατρική γη και την οικογένεια της ζώντας για χρόνια στην Αυστραλία.

Τώρα, ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο, έχοντας όμως αυτήν τη φορά κοντά της τη μάνα της. Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να σταθεί βράχος δίπλα στην κόρη της, προσπαθώντας και εκείνη να αφήσει πίσω της τον πόνο και το μίσος. Η γιαγιά Ειρήνη φυσικά δεν θα τις ακολουθήσει, θέλει να πεθάνει στο χωριό και να θαφτεί δίπλα στον άντρα, το γιο και τον εγγονό της. Όμως τους δίνει την ευχή της ενώ εκείνες ετοιμάζονται να φύγουν για τα Γιάννενα. Η Καλλιόπη, που μαθαίνει τις κινήσεις τους, δεν κρύβει την ικανοποίηση της. Βαθιά μέσα της γνωρίζει ότι ο μόνος τρόπος για να γίνει ειρήνη στο χωριό είναι να φύγει από τη μέση μία από τις δύο οικογένειες. Παρ’ όλα αυτά, δεν ησυχάζει. Ξέρει ότι οι δυο γιοι της παραμένουν στο στόχαστρο των Βρουλάκηδων και πως αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει έτσι εύκολα. Άλλωστε, στο χωριό ήδη γίνεται λόγος για την επίθεση που δέχθηκαν οι τρεις γυναίκες μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και όλοι βάλλουν κατά των Σταματάκηδων.

Λίγο πριν εγκαταλείψει για πάντα την Κρήτη, η Μαρίνα συναντιέται για τελευταία ίσως φορά με την Καλλιόπη. Και οι δυο τους ξέρουν καλά πως οι λογαριασμοί που έχουν θα μείνουν ανοιχτοί… Η Αργυρώ γνωρίζει τον Σταύρο… Αργυρώ και Μαρίνα φτάνουν στα Ιωάννινα και προσπαθούν βήμα βήμα να χτίσουν τη νέα τους ζωή στην ηπειρωτική πρωτεύουσα. Όμως, πίσω στην Κρήτη, ο Μαθιός ψάχνει απεγνωσμένα τον άνθρωπο που μπορεί να βοηθήσει τον αδελφό του. Η Σεμίνα, που ήταν μαζί με τον Πετρή όταν ο Αστέρης πήγε στα χωράφια, είναι η μόνη που ξέρει τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη μοιραία μέρα μεταξύ των δύο αντρών. Στη φυλακή, ο ίδιος ο Αστέρης έρχεται πιο κοντά με τον Καραπάνο, τον οποίο θέλουν να προσεγγίσουν και ο Αντώνης με τον Γεράσιμο. Έχουν ήδη καταστρώσει το σχέδιο τους και το βάζουν σε εφαρμογή, με τον Γεράσιμο να υποδύεται τον κατάδικο και να μπαίνει στη φυλακή και μάλιστα στο ίδιο κελί με εκείνον.

Στο μεταξύ, ο Αστέρης μαθαίνει ότι η Αργυρώ έφυγε από την Κρήτη και τα βάζει με τη μητέρα του, την οποία θεωρεί υπεύθυνη για πολλά από όσα έγιναν. Πλέον, έχει πάρει τις αποφάσεις του. Ο ίδιος είναι πρόθυμος να πληρώσει επειδή άφησε αυτήν τη γυναίκα να δηλητηριάσει την ψυχή του με μίσος, όμως δεν θέλει να έχει καμία άλλη σχέση μαζί της. Έτσι, τη φωνάζει στη φυλακή και της λέει ευθέως πως την έχει ξεγράψει. Η Καλλιόπη, που αφιέρωσε τη ζωή της στο μεγάλωμα των δυο γιων της, κλονίζεται. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Αστέρης της γυρνά την πλάτη, τώρα που και ο Μαθιός τραβάει το δρόμο του στο πλευρό της Βασιλικής. Αυτός, πάλι, ,συνεχίζει να αναζητά τα ίχνη της Σεμίνας, προσπαθώντας να μαζέψει στοιχεία για την αθώωση του αδελφού του. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ, μόνη στις ερημιές, χρειάζεται βοήθεια και στο δρόμο της βρίσκεται ο Σταύρος (Γιώργος Χριστοδούλου). Αργυροχόος, διατηρεί εργαστήριο κοσμημάτων μαζί με τον αδελφό του, τον Βαγγέλη, και σιγά σιγά καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και να αναπτύξει μαζί της μια όμορφη σχέση.

Και η Μαρίνα, όμως, γνωρίζει τη Δέσποινα (Ντίνα Μιχαηλίδου), θεία των δύο νέων, που στέκεται δίπλα τους σαν αληθινή μάνα από τότε που η αδελφή της έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας τα παιδιά της ορφανά. Τις δυο γυναίκες ενώνουν πολλά… Είναι και οι δυο τους χήρες κι έχουν χάσει τους γιους της. Ο γιος της Δέσποινας, Πέτρος κι αυτός, κηδεύεται τώρα στα Γιάννενα… Όλα δείχνουν πως Μαρίνα και Αργυρώ κάνουν τα πρώτα βήματα για να χτίσουν καινούργιες σχέσεις, όμως το παρελθόν συνεχίζει να τις κυνηγά. Εντελώς απροσδόκητα, ο Μαθιός εμφανίζεται μπροστά στην Αργυρώ και ζητά τη βοήθεια της για να εντοπίσει τη Σεμίνα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts