Σασμός: Ορφέας Αυγουστίδης: Η σκηνή που θα μας καθηλώσει στο τέλος της σεζόν

O Ορφέας Αυγουστίδης έδωσε απανωτά spoilers για τη σειρά, Σασμός!
Για τον Αστέρη και την Αργυρώ είπε στο Happy Day: «Αυτό που μας κάνει να θέλουμε να το δούμε την ιστορία είναι ότι βλέπουμε ότι υπάρχει μια απόσταση μεταξύ τους, η οποία ελπίζουμε κάποια στιγμή να μειωθεί» είπε. Θα καταφέρουν να είναι μαζί; «Πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες αυτοί οι 2 στο τέλος να καταλήξουν μαζί. Περιμένω κι εγώ να δω το πως. Είμαστε κάποια επεισόδια μπροστά αλλά όχι αρκετά ώστε να ξέρουμε το πώς».

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να αποφύγουμε την αποκάλυψη σχετικά με την πατρότητα του Πετράκη άλλο. Είναι μια πληροφορία που γνωρίζουν πολλοί στο χωριό, οπότε δε θα αργήσει να φτάσει στ΄ αυτιά του Αστέρη. Δε μπορώ να σας πω με ποιον τρόπο».

Ποιος ο ρόλος του Σταύρου σε αυτό; «Είναι και λόγω Σταύρου. Ωστόσο, σιγά σιγά θα μπουν κι άλλα πρόσωπα που γνωρίζουν και που ενδέχεται να επωφεληθούν από μια τέτοιου είδους αποκάλυψη. Ο Σταύρος ξεκινάει αυτό το ντόμινο αλλά μπαίνουν κι άλλα πρόσωπα μετά. Το ποιος θα δώσει αυτή την πληροφορία έχει ενδιαφέρον».

Και υπογράμμισε: «Ο Σταύρος είναι θυμωμένος, δεν βλέπει καθαρά. Έχει πολύ έντονο το αίσθημα κτητικότητας που τον καθοδηγεί και δεν μπορεί να κρίνει σωστά».

Όμως και η Αργυρώ έχει να διαχειριστεί την απώλεια του αδελφού της. «Θα επιτρέψει στον εαυτό της να μαλακώσει. Θα αφήσει τα συναίσθημά της να της μιλήσει. Και τη λογική, γιατί έχουμε δει πως έχουν γίνει τα πράγματα. Έχει μερίδιο ευθύνης στο θάνατο του αδελφού της ο Αστέρης, αλλά έχουμε δει κι έχει αποδειχτεί το πώς συνέβη αυτό. Σιγά σιγά πείθεται και η Αργυρώ. Εάν υπάρξουν άλλα εμπόδια θα είναι άλλου τύπου, δεν θα είναι αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα»!

Και δεν δίστασε να αποκαλύψει: «Η Καλλιόπη «δύσκολα θα αποδεχτεί τη σχέση Αστέρη – Αργυρώς, γιατί έχουμε δει ποια είναι. Από την άλλη τα παιδιά της σιγά σιγά ξυπνάνε και καταλαβαίνουνε ότι δεν τρέχει τίποτα και να μην θέλει η Καλλιόπη. Είναι η ζωή τους…».

Δείτε τα βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts