Σασμός: Ο Άγγελος νεκρός, η Βασιλική καταρρέει, ο Μαθιός σε σοκ!

Σασμός: Ένας γάμος, η πιο ευτυχισμένη στιγμή ενός ερωτευμένου ζευγαριού μετατρέπεται σε κόλαση και τίποτα πλέον δεν είναι όπως είχαν φανταστεί οι δύο ερωτευμένοι, ο Μαθιός και η Βασιλική!

Ο γάμος της χρονιάς πλησιάζει, αλλά τίποτα δε θα πάει όπως είχε προγραμματιστεί. Η Βασιλική κι ο Μαθιός είναι έτοιμοι να παντρευτούν στο «Σασμό», αλλά μία νέα εξέλιξη θα φέρει πανικό. Ο γάμος μετατρέπεται σε κόλαση και όλα αλλάζουν για το αγαπημένο ζευγάρι.

Τα νέα ότι ο Άγγελος είναι νεκρός δε θα αργήσουν να φτάσουν στο χωριό. Εκείνη τη στιγμή, ο Μαθιός μπαίνει ξανά στο στόχαστρο της αστυνομίας.

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης είναι αποφασισμένος να πιάσει τον ένοχο και θα κάνει τα πάντα για να τον βρει. Υπάρχουν πολλά σημάδια ότι γι’ αυτόν τον φόνο ευθύνεται ο Μαθιός.

Λίγο πριν τον γάμο η αστυνομία εισβάλλει στην εκκλησία και συλλαμβάνει τον Μαθιό. Ο Σταματάκης παρακολουθεί σε σοκ αυτήν την εξέλιξη. Δεν μπορεί να καταλάβει τι συνέβη.

Η Βασιλική και η Καλλιόπη καταρρέουν. Ο Μαθιός πονάει ακόμη περισσότερο βλέποντας την γυναίκα που αγαπά και τη μάνα του να λυγίζουν.

Περίμενε τόσο πολύ αυτή τη στιγμή, αλλά ο εφιάλτης του έγινε πραγματικότητα. Όταν μαθαίνει ότι κατηγορείται για τον φόνο του Άγγελου, παλεύει με νύχια και με δόντια να αποδείξει την αθωότητά του. Θα καταφέρει να τους πείσει ότι δεν είναι ένοχος;

Η αλήθεια δε θα αργήσει να φανεί. Σύντομα, όμως, τα πράγματα θα δυσκολέψουν για το Μαθιό, ενώ η Βασιλική καταρρακωμένη δεν μπορεί να συνέλθει από το κακό που την βρήκε, στο «Σασμό».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts