Σασμός: Ο Αργύρης Πανταζάρας με τον Δημήτρη Λάλο στα γυρίσματα

Σασμός: Ο Αργύρης Πανταζάρας ξεκίνησε τα γυρίσματα στη σειρά του Alpha και βγήκε και φωτό με τον Δημήτρη Λάλο.
Ο Αργύρης Πανταζάρας εισβάλλει στον Σασμό με έναν καθοριστικό ρόλο που θα ανατρέψει όλα όσα ξέραμε μέχρι στιγμής στην σειρά. Ο αγαπημένος ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Γεράσιμου, ο οποίος θα είναι ο νέος αστυνομικός και δεξί χέρι του Αντώνη Φραγκιαδάκη και κρύβει ένα αρκετά σκοτεινό παρελθόν. Ο ηθοποιός ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό τα γυρίσματα του, απαθανατίζοντας κάποιες στιγμές από αυτά, στα social media. Τι κάνουν μαζί Αργύρης Πανταζάρας και Δημήτρης Λάλος στον Σασμό;

Ο Αργύρης Πανταζάρας μοιράστηκε με τους θαυμαστές του στο Instagram ένα βίντεο από τα γυρίσματα της δημοφιλής σειράς, όπου απαθανατίζει τον Δημήτρη Λάλο πριν την λήψη τους.

Ο ρόλος του ηθοποιού θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση και στην συνέχεια της δραματικής σειράς με τις ανατροπές να είναι πολλές. Ο Γεράσιμος, ο ρόλος του στην σειρά, σύμφωνα με πληροφορίες, θα δείξει πως είναι ένας τυπικός χαρακτήρας, με εκρήξεις θυμού απέναντι σε ανθρώπους του υποκόσμου. Πώς θα αντιδράσει ο Αντώνης όταν μάθει το ένοχο μυστικό του και ποιους στόχους έχει ο Γεράσιμος;

Πώς συνδέονται άραγε Αργύρης Πανταζάρας και Δημήτρης Λάλος στον Σασμό; Μήπως η σχέση του Καραπάνου, πατέρα του Γεράσιμου, που συνδέεται άμεσα με τον Αστέρη, τον αδερφό του Μαθιού, έφερε κοντά αυτούς τους δύο ήρωες; Αναμένουμε την είσοδό του στην σειρά!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts