Σασμός: Ο Αστέρης ακυρώνει το ταξίδι για χάρη της Αργυρώς και η Καλλιόπη γίνεται έξαλλη!

Σασμός: Η σχέση του Αστέρη και της Καλλιόπης κρέμεται από μία κλωστή στο «Σασμό». Μάνα και γιος έρχονται ξανά σε σύγκρουση κι αφορμή φυσικά δεν είναι άλλη από την Αργυρώ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αστέρης σκόπευσε να ταξιδέψει στο Μόναχο για να γεμίσει μπαταρίες και να ηρεμήσει. Ωστόσο, αποφασίζει να ακυρώσει το ταξίδι του και να παραμείνει στην Κρήτη.

Η Καλλιόπη δεν ήθελε να χάσει τον γιο της, έτσι δεν την ενοχλεί ιδιαίτερα που θα μείνει στην Κρήτη, αλλά ο λόγος που θα το κάνει. Η καπετάνισσα είναι πεπεισμένη ότι ο γιος της ακύρωσε το ταξίδι του στο Μόναχο για να διεκδικήσει ξανά την Αργυρώ.

Ο Αστέρης είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την Αργυρώ μέχρι τέλους ακόμη κι αν προκαλέσει την αντίδραση της Καλλιόπης, στο «Σασμό». Η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει και σύντομα η καπετάνισσα θα αναλάβει δράση.

Δε θέλει σε καμία περίπτωση ο γιος της να έχει πάρε δώσε με την Βρουλάκη. Ήδη Καλλιόπη και Αργυρώ είχαν έρθει σε σύγκρουση με την πρώτη να κατηγορεί τη δεύτερη για την απόφαση του Αστέρη να φύγει από την Κρήτη.

Πώς θα αντιδράσει η Αργυρώ όταν μάθει ότι ο Αστέρης τελικά ακύρωσε το ταξίδι του; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts