Σασμός: Ο Γεράσιμος τσακώνει τον ρουφιάνο: «Σε έπιασα πουλάκι μου»

Σασμός: Καταιγιστικές εξελίξεις φέρνει ο Γεράσιμος στην καθημερινή σειρά του Alpha.

Η στιγμή της αποκάλυψης έφτασε. Ο μπάτσος – καρφί αποκαλύπτεται απόψε στην σειρά Σασμός και την αποκάλυψη την κάνει το νέο μέλος του Αστυνομικού Τμήματος, ο Γεράσιμος, ο οποίος μετά το φιάσκο της αποτυχημένη αποστολής που είχε καθήκον να βγάλει εις πέρας, ορκίστηκε πως θα τον ανακαλύψει ο κόσμος να χαλάσει. Πώς αντιδρά ο Αντώνης μόλις μαθαίνει ποιος είναι;

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά Σασμός…

Η επερχόμενη άφιξη του Νικηφόρου στο χωριό πυροδοτεί ένταση ανάμεσα στη Βασιλική και τον Μαθιό. Θα αποκαλύψει ο Μαθιός στον νεαρό τη σχέση τους; Η Άσπα παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει την καθημερινότητά της, ενώ ο Σταύρος προσπαθεί απεγνωσμένα να βοηθήσει τον Βαγγέλη να ξεφύγει από τον κόσμο του τζόγου. Σύντομα, ωστόσο, θα διαπιστώσει ότι κινδυνεύει και ο ίδιος να χάσει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεται.

Viral Είδηση: Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα χάνει το παιδί επειδή μαθαίνει την αλήθεια από τον Μανώλη!


Στο μεταξύ ο Γεράσιμος απόψε στην σειρά Σασμός θα ξεσκεπάσει το καρφί που τόσο καιρό είχανε ανάμεσά τους και ο Αντώνης καλείται να διαχειριστεί αυτήν την οδυνηρή αποκάλυψη. Θα παραδεχτεί ο σπιούνος της Καλλιόπης πως ήταν βαλτός από αυτή και ότι αφορούσε τους Σταματάκηδες και την υπόθεση του Αστέρη της τα έλεγε ή όχι; Η συνέχεια επί τις οθόνης μας..

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts