Σασμός: Ο Γεροντιδάκης παίρνει τη θέση του Γεράσιμου στην Αστυνομία

Σασμός: Μετά την απόφαση του Γεράσιμου, κατά κόσμον Αργύρη Πανταζάρα να φύγει από την Κρήτη μετά τον θάνατο του πατέρα του, του Καραπάνου, η θέση μένει κενή στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου με επικεφαλής τον Αντώνη Φραγκιαδάκη και έτσι η μετάθεση ενός νέου αστυνομικού στη συγκεκριμένη υπηρεσία, είναι θέμα χρόνου.

Αυτή τη θέση λοιπόν, θα δούμε να καταλαμβάνει ο Γιώργος Γεροντιδάκης για να υποδυθεί έναν αστυνομικό. Ο ηθοποιός μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών, εισβάλλει δυναμικά στον Σασμό, με έναν ρόλο έκπληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα έχει τελείως κόντρα ρόλο στον Σασμό σε σύγκριση με τις Άγριες Μέλισσες. Κι αυτό γιατί θα είναι υπηρέτης του νόμου. Θα υποδυθεί έναν νεαρό αστυνομικό, ο οποίος εμφανίζεται στο χωριό για να πάρει τη θέση του Γεράσιμου, που υποδυόταν ο Αργύρης Πανταζάρας.

Όπως είναι γνωστό ο Γεράσιμος αφήνει για πάντα πίσω του την Κρήτη μετά τον θάνατο του πατέρα του, Βλάσση Καραπάνου. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, του οποίου δεν είναι ακόμα γνωστό το όνομα του ρόλου που θα υποδυθεί, θα τεθεί στη διάθεση του Αντώνη, ο οποίος εκτιμά το ήθος και την ακεραιότητά του. Πάντως, η παρουσία του στην σειρά, θα προκαλέσει ταραχή σε πολλούς από τους πρωταγωνιστές.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts