Σασμός: Ο γιος του Δημήτρη Ήμελλου έπαιξε στη σειρά και δεν το πήρε είδηση κανείς

Σασμός: Τα βήματα του πατέρα του, Δημήτρη Ήμελλου, ακολουθεί οι γιος του, Φοίβος και μάλιστα τον είδαμε και σε ένα από τα επεισόδια της σειράς.
Ο ηθοποιός έχει αναφερθεί στον γιο του, σε συνεντεύξεις του λέγοντας πως:
«Προσπαθώ να βρίσκομαι κοντά στον γιο μου. Βρίσκεται στην πιο ακατανόητη περίοδο του ανθρώπου. Επιπλέον πιστεύω ότι σήμερα είναι ακόμη πιο δύσκολο να είσαι έφηβος. Γι’ αυτό και ένα παιδί δεν θα συγχωρήσει ποτέ τους γονείς του που επέλεξαν να ζουν σε μια κοινωνία η οποία δεν διαθέτει ελεύθερο χρόνο γι’ αυτό. Αυτό είναι πόλεμος. Είναι τερατώδης η ευθύνη που θα σου δώσει ως επιλογή ενώ εσύ δεν το θεωρείς επιλογή», είχε δηλώσει ο ηθοποιός για τον γιο του, όταν ήταν ακόμη έφηβος.

Ο 24χρονος σήμερα Φοίβος, ακολουθεί τα χνάρια του μπαμπά του.

Είναι σκηνοθέτης ενώ τον είχαμε δει και στο επεισόδιο του Σασμού, με τον ίδιο να συμμετέχει στη σκηνή της κηδείας του Πετρή.

Ο Φοίβος είναι πτυχιούχος του τμήματος Κινηματογραφικών Σπουδών του Greenwich University, ενώ έχει κάνει μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο τμήμα Σκηνοθεσίας του πανεπιστημίου Bolton.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts