Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος έδωσε spoiler για τη σχέση Μαθιού – Βασιλικής

Σασμός: Για τη σειρά που επιστρέφει σε λίγες ημέρες, για δεύτερη σεζόν, μίλησε σήμερα ο Δημήτρης Λάλος στην εκπομπή Alpha Tώρα.
Και φυσικά ο αγαπημένος ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς έδωσε και spoiler.

«Λέγονται τόσα πολλά για τον Σασμό και κάθε φορά, νιώθω σαν τον Σωκράτη στην “Απολογία”. Διαβάζω όλα αυτά τα spoilers που υπάρχουν στα sites κι αναρωτιέμαι αν είναι αλήθεια. Τον Σεπτέμβρη θα έχουμε την πρεμιέρα μας, δουλεύουμε πυρετωδώς. Οι συντελεστές περιμένουν να γίνει η πρεμιέρα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος και συνέχισε:

«Είναι ένα συμβολικό ζευγάρι. Έχουν εμπνευστεί οι άνθρωποι, έχουν κάνει ζωγραφιές, μας φτιάχνουν βιντεάκια. Είναι ένα πολύ αγαπητό ζευγάρι στο κκοινό, γιατί έχει ένταση. Έμειναν χώρια για πολλά χρόνια και αυτό δημιουργεί ένα δραματουργικό ενδιαφέρον».

Λίγο μετά είπε ο τηλεοπτικός Μαθιός: «Ε, πώς αλλιώς; Πώς όχι; Κάποια στιγμή πρέπει να συμβεί κι αυτό. Πρέπει να την αποκαταστήσει. Οι σεναριογράφοι έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό για να φέρουν τις σωστές ανατροπές, αλλά και να κρατήσουν τους χαρακτήρες, χωρίς να διαλυθούν. Είναι πολύ δύσκολο για τους συντελεστές να κρατήσουν αυτό το οικοδόμημα και να μη διαλυθεί. Δεν είναι εύκολο αυτό».

Δείτε στο βίντεο τι είπε για τη σειρά Σασμός:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts