Σασμός: Ο Ηλίας Παλιουδάκης μπαίνει στη σειρά – Ο γάμος της Θοδώρας και η στιγμή του φονικού

Σασμός: Το πιο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς θα παρακολουθήσουμε την ερχόμενη Πέμπτη (20-01), οπού ο Πετρής πέφτει νεκρός από το χέρι του Αστέρη και ο γάμος της Θοδώρας «βάφεται» με αίμα! Ένα επεισόδιο με πολλές εκπλήξεις, πόνο, συγκλονιστικές ερμηνείες και τον Ηλία Παλιουδάκη σε ρόλο «κλειδί».
Ο γνωστός Κρητικός ερμηνευτής, Ηλίας Παλιουδάκης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, είναι το πρόσωπο εκείνο που μπαίνει στη σειρά κρατώντας τον ρόλο του τραγουδιστή στο γλέντι που θα πραγματοποιηθεί στο καφενείο για το γάμο της Θοδώρας και του Γιώργη.

Ο Ηλίας Παλιουδάκης μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και στην Κατερίνα Ζαζάνη περιγράφει την συγκλονιστική σκηνή που το χωριό μαθαίνει πως ο Πετρής είναι νεκρός.

Είναι η στιγμή εκείνη οπού ο τραγουδιστής ερμηνεύει το ομότιτλο τραγούδι, και μέσα στο γλέντι μπαίνει ο άνθρωπος που μεταφέρει την είδηση του φονικού.

«Την ώρα της διασκέδασης, γίνεται απρόσμενα αυτή η ανακοίνωση, μπαίνει μέσα ο άνθρωπος που ενημερώνει για το φονικό», λέει ο ίδιος.

Παράλληλα ο Ηλίας Παλιουδάκης μιλά στο gossip-tv.gr για το πώς έγινε η πρόταση να συμμετέχει στη σειρά, πώς ήταν το κλίμα στο γύρισμα και πόσο διήρκησε ενώ εκθειάζει τους ήρωες της σειράς.

– Πώς έγινε η πρόταση;

«Η πρόταση έγινε από τον Νίκο Τερζή, ο οποίος είναι ένας διακεκριμένος μουσικοσυνθέτης. Είναι ένας άνθρωπος που πίστεψε σε αυτό το οποίο κάνω κι εγώ, έχω ξανασυνεργαστεί με τον Νίκο κατά το παρελθόν και πιστεύω ότι αυτό που είδε προφανώς ήταν κάτι που του άρεσε. Θεωρώ πως για μένα ήταν ευλογία να συμμετέχω σε αυτό το πολύ επιτυχημένο και αγαπητό σίριαλ στον κόσμο. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό»

– Περιγράψτε μου λίγο το γύρισμα;

«Το γύρισμα ήταν πάρα πολύ ωραίο. Είναι ένα από τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια. Θα έχει πολύ «ζουμί» με δράμα πολύ αλλά και πολλές εκπλήξεις. Αυτό που είδα στο χώρο οπού οι πρωταγωνιστές θα διασκεδάζουν για το γάμο της Θοδώρας, είναι το μεγαλείο των ηθοποιών. Πέρα από την όμορφη και παραδοσιακή διασκέδαση. Οι ήρωες περνούσαν πολύ καλά μέχρι τη στιγμή που ήρθε η είδηση και το χάλασε»

– Είναι η στιγμή που εσείς ερμηνεύετε το κομμάτι του Σασμού και γίνεται γνωστή η είδηση του θανάτου του Πετρή, με τον αγγελιοφόρο να μεταφέρει το δυσάρεστο αυτό περιστατικό

« Ναι, έτσι είναι. Την ώρα της διασκέδασης, γίνεται απρόσμενα αυτή η ανακοίνωση, μπαίνει μέσα ο άνθρωπος που ενημερώνει για το φονικό»

– Θα σας ακούσουμε να ερμηνεύετε κι άλλα τραγούδια παραδοσιακά;

«Μέσα σε αυτό το επεισόδιο, τη συγκεκριμένη βραδιά θα ακουστούν κι άλλα τραγούδια όπως ένα τραγούδι που έχω γράψει εγώ τους στίχους και ο Νίκος Τερζής τη μουσική με τίτλο «Θα σε ταξιδέψω». Εκτός από αυτό θα ακουστούν και μερικά ακόμη παραδοσιακά τραγούδια που έχουν ξανακουστεί κατά τη διάρκεια της σειράς. Θα υπάρξουν και κάποια χορευτικά και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές»

– Να πούμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη σας τηλεοπτική εμπειρία, αφού σας είχαμε δει χρόνια πριν και στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων»

«Ναι, σωστά. Έχω τραγουδήσει κι εκεί. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία σε μια εξίσου επιτυχημένη σειρά, είχα τραγουδήσει το ομότιτλο τραγούδι και ήταν μεγάλη μου χαρά. Είχε γράψει πάλι ο Νίκος Τερζής το τραγούδι»

– Για εσάς λοιπόν δεν ήταν άγνωστη η διαδικασία;

«Όχι, αλλά κάθε φορά έχει το κάτι διαφορετικό να ζήσεις. Διαφορετικούς παράγοντες. Αυτό εδώ στον Σασμό, έχει δράμα, έχει περιπέτεια. Έχει και έρωτα και δράση και πιστεύω πως είναι κι αυτός ένας λόγος που έχει γίνει τόσο αγαπητό στον κόσμο. Εκτός βέβαια από το εξαιρετικό καστ»

– Πόση ώρα διήρκησε το γύρισμα;

«Το γύρισμα ήταν κάμποσες ώρες, παραπάνω από τρεις με τέσσερις ώρες αλλά ήταν τόσο όμορφα που τον χρόνο δεν τον υπολογίζεις», μας λέει.

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts