Σασμός: Ο Κώστας επιστρέφει και απειλεί τον Άγγελο

Σασμός: Σε νέες περιπέτειες θα μπει η Άσπα, στα επόμενα επεισόδια. Η ηρωίδα της σειράς θα κινδυνεύσει αρκετά, όταν ο Κώστας μάθει πως ο Άγγελος είναι κάτι παραπάνω από… συγγενής της!

Η Άσπα έχει αλλάξει σημαντικά. Έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν και κάνει τα πάντα, για να σταθεί ξανά στα πόδια της. Μόνο που, ο πρώην σύζυγός της δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.
Ο Κώστας θα βγει από τη φυλακή, μετανιωμένος. Θέλει να προσεγγίσει ξανά την Άσπα, να της ζητήσει συγγνώμη για τα λάθη του. Θέλει να κάνουν μαζί μία νέα αρχή. Βέβαια, αυτό δεν είναι εφικτό. Η Άσπα τον έχει ξεγράψει και έχει συνεχίσει τη ζωή της.

Σταδιακά, ο Κώστας θα αρχίσει να την παρακολουθεί. Μόλις διαπιστώσει ότι ο Άγγελος δεν είναι απλά ο αγαπημένος της συγγενής, όλα θα αλλάξουν. Ο Άγγελος θα δεχτεί απειλές για τη ζωή του, στη σειρά Σασμός, για τις οποίες θα έχει φροντίσει ο Κώστας!

Οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι. Η Άσπα θα είναι στη μέση. Θα επιβαρύνει τη θέση του ο Κώστας, με αποτέλεσμα να οδηγείται ξανά στη φυλακή ή θα αφήσει την πρώην σύζυγό του ελεύθερη; Η αγωνία κορυφώνεται.

Η Άσπα και ο Άγγελος ζουν τον όμορφο και αγνό έρωτά τους. Βρίσκουν ο ένας στήριξη στον άλλον και όλα αλλάζουν στις ζωές τους. Κανείς δε περιμένει πως η οργή του Κώστα θα ξεσπάσει. Οι συνέπειες προβλέπονται ολέθριες για το νέο ζευγάρι της σειράς Σασμός.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts