Σασμός: Ο Μαθιός κινδυνεύει να χάσει και τον Νικηφόρο μετά τη Βασιλική! Ο νεαρός αλλάζει πρόσωπο!

Σασμός: Δεν κοντεύει να χάσει μόνο τη Βασιλική ο Μάθιος αλλά και τον Νικηφόρο!

Αυτή τη φορά ο Νικηφόρος δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί τον γάμο του Μαθιού με τη μητέρα του, Βασιλική. Οι εκπλήξεις στα προσεχή επεισόδια είναι μεγάλες αφού για πρώτη φορά θα δούμε τον Νικηφόρο να ξεσπά τόσο απέναντι στη μάνα του όσο και στο Μαθιό, που μέχρι χθες είχε σαν πρότυπο.

Η κίνησή του όμως να ζητήσει σε γάμο τη Βασιλική μπροστά σε όλο το χωριό, τον εξόργισε. Δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα ένα τόσο μεγάλο σκάνδαλο και η αντιμετώπισή του θα είναι σκληρή. Το άλλοτε τρυφερό παιδί αλλάζει, σκληραίνει και δεν αφήνει τίποτα στη μοίρα.

Αυτό θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις καθώς βλέποντας η Βασιλική τη στάση που κρατάει ο γιος της, αρνείται να κάνει γάμο με τον ξάδερφο του νεκρού συζύγου της.

Στο σημερινό επεισόδιο καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις

Η Αργυρώ έχει επιστρέψει στα Γιάννενα, όπου έχει χτίσει μια νέα οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν είναι ανέφελη. Η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει έφεση, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Ο Αστέρης προσεγγίζει τον Άγγελο, προσπαθώντας να τα βρει μαζί του. Θα τα καταφέρει; Η Ντίνα παρακολουθεί τις κινήσεις του Γεράσιμου. Τι θα μπορέσει να ανακαλύψει εναντίον του; Ο Καραπάνος αποκαλύπτει στη Στέλλα κάτι για τον γιό του, που θα τη σοκάρει… Στο μεταξύ, η Βασιλική καταφέρνει να ξαναβρεί δουλειά, την ίδια ώρα που ο Μαθιός την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Μία αποκάλυψη στο καφενείο θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, την ίδια στιγμή που ο Αστέρης προβαίνει σε μία κίνηση, που αναμένεται να φέρει αναταράξεις στις ζωές όλων τους…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts