Σασμός: Ο Μανώλης φτάνει στα όρια της τρέλας και χρίζει βοήθειας!

Σασμός: Τον απόλυτο εφιάλτη θα ζήσει ο Μανώλης στο δεύτερο κύκλο της σειράς με τον ήρωα του να μην αντέχει πια τις τύψεις.

Για δεύτερη φορά ο Μανώλης παλεύει μέσα του καθώς η σύλληψη του Μαθιού πρόκειται να ανοίξει ένα νέο κύκλο αίματος με τους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες να είναι σε διαμάχη με αφορμή το θάνατο του Άγγελου.

Ο ίδιος έχει στο μυαλό του μόνο το ότι έπρεπε από την αρχή να είχε μιλήσει για τον δολοφόνο του Στεφανή καθώς έτσι θα είχαν γλιτώσει πολλά και οι δυο οικογένειες. Στο μυαλό του «γυρίζει» αυτή η σκέψη και φτάνει στα όρια της τρέλας!

poster
https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.521.0_en.html#goog_2120878850

360p geselecteerd als afspeelkwaliteitvolume is gedempt

×

Ads by WayToGrow

about:blank

Οι δικοί του άνθρωποι έχουν πλέον αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασής του όμως κανένας δεν μπορεί να βοηθήσει, ούτε καν η Κλαίρη που δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του.

Ο ηθοποιός, Στρατής Χατζησταματίου μιλώντας σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη για τις εξελίξεις της σειράς, είχε πει πως:

«Είπα ήδη σε έναν για τη δολοφονία του Στεφανή και δεν πήγε πολύ… καλά! Αυτός ο ήρωας έχει περάσει από πάρα πολλά στάδια με το πώς διαχειρίζεται αυτό το μυστικό. Ξεκίνησε από το φόβο. Έφτασε σε σημείο να μισεί τον δολοφόνο και να συνηθίζει να ζει τη ζωή του με αυτό το μυστικό και να μην ξέρει τι να κάνει με αυτό. Δεν το άντεξε όμως. Και πάνω σε αυτή την κρίση πανικού το είπε. Ήταν μια ακραία στιγμή και ειπώθηκε.

Ο Μανώλης θα καταλάβει ότι κατά λάθος έκανε κάτι, το οποίο θα το μετανιώσει πολύ. Και μέσα από αυτό θα δημιουργηθούν διάφορες καταστάσεις, διάφορα συμβάντα, θα ξεσπάσει ένας πόλεμος. Το ποιος σκότωσε τον γιατρό θα το μάθετε του χρόνου. Μετά από αυτόν τον θάνατο, ξεκινάει ένας πόλεμος. Η ιστορία και οι συγκρούσεις κλιμακώνονται».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts