Σασμός: Ο Μύρωνας παίρνει μετάθεση στα Γιάννενα για την Άσπα

Σασμός: Μία μεγάλη έκπληξη περιμένει την Άσπα! Μετά την απόφασή της να ακολουθήσει την οικογένειά της στα Γιάννενα, ο Μύρωνας αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα. Πράγματι, οι δύο αυτοί χαρακτήρες δε θα αφήσουν παραπονεμένο το κοινό. Το ειδύλλιο θα φουντώσει και οι δυο τους θα έρθουν ακόμη πιο κοντά.
Η Άσπα παίρνει την μεγάλη απόφαση. Μαζεύει τα πράγματά της και τρέχει να συναντήσει την ξαδέλφη της. Είναι αποφασισμένη να κάνει μία νέα αρχή, μακριά από όλους. Θέλει να ξεχάσει τον Κώστα, θέλει να αφοσιωθεί στο νέο της ξεκίνημα.

Ο Μύρωνας διαλύεται με την μετάθεσή του. Θέλει να είναι κοντά στην Άσπα και κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Έτσι, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, θα δούμε πως ο Μύρωνας παίρνει τον μεγάλο δρόμο για τα Γιάννενα. Ετοιμάζει τα πράγματά του, κλείνει την μετάθεση και φεύγει από την Κρήτη.

Εκεί, συναντά την Άσπα. Η χαρά τους είναι τεράστια. Η νέα αυτή σχέση ξεκινά με αρκετά εμπόδια. Ο Κώστας καραδοκεί και σύντομα θα ζητήσει εκδίκηση. Το φρικτό φονικό του Στεφανή μένει άλυτο, με αποτέλεσμα ο Μύρωνας να επιστρέφει ξανά στην Κρήτη. Η μετακόμιση αυτή δε θα κρατήσει για πολύ…

Θα καταφέρει το ζευγάρι να μείνει ενωμένο ως το τέλος; Τί παιχνίδια τους επιφυλάσσει η μοίρα; Ο έρωτάς τους φουντώνει με φόντο τα Γιάννενα και μαζί ξεπερνούν κάθε δυσκολία..

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts