Σασμός: Ο Πετρουλάκης έδωσε spoiler: “Η Αργυρώ και η Μαρίνα φεύγουν για να ζήσουν στην Ήπειρο” – Η αποκάλυψη για τον ρόλο που αναλαμβάνει ο Πανταζάρας!

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Σπύρος Πετρουλάκης, συγγραφέας του βιβλίου “Σασμός” για τη συνέχεια της αγαπημένης σειράς.

Ο συγγραφέας ο οποίος έχει και την υψηλή εποπτεία στη συγγραφή του σεναρίου για την ομώνυμη σειρά, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για το μέλλον των ηρώων.

Μεταξύ αυτών και η Μαρίνα με την κόρη της Αργυρώ οι οποίες, μετά τον θάνατο του Πετρή βιώνουν τραγικές στιγμές. Δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι δεν είναι πια στη ζωή ενώ επιπλέον, η αποκάλυψη ότι ο Άγγελος, ο γιατρός του χωριού, είναι παιδί του Μάρκου Βρουλάκη, συζύγου της Μαρίνας, έχει φέρει τα πάνω κάτω.

Με αυτές τις δύο πληγές στις καρδιές μάνας και κόρης, θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή τους. Όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Πετρουλάκης, λοιπόν, θα πάρουν την απόφαση να εγκαταλείψουν όχι μόνο το Ρέθυμνο αλλά γενικότερα την Κρήτη για να ζήσουν μακριά από ό,τι τις πληγώνει και τους θυμίζει άσχημες καταστάσεις. Αν και πολλοί περίμεναν πως οι δύο γυναίκες, μετά τον θάνατο και της γιαγιάς Ρηνιώς, που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, θα μετακομίσουν σε κάποιον άλλο νομό της Κρήτης, εκείνες θα φύγουν μακριά, βρίσκοντας το δικό τους καταφύγιο στην Ήπειρο.

Όπως τόνισε ο Σπύρος Πετρουλάκης, εκεί, μάνα και κόρη θα γνωρίσουν νέους ανθρώπους, κάτι που σημαίνει για τους τηλεθεατές ότι θα προστεθούν νέοι ηθοποιοί στο ήδη έξοχο καστ της σειράς.

Τέλος, ο συγγραφέας του βιβλίου αποκάλυψε ότι ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα δούμε να εισβάλλουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα είναι και ο Αργύρης Πανταζάρας.

Μάλιστα, όπως τόνισε, ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν αστυνομικό ο οποίος θα ξεσκεπάσει το “καρφί” που αποκαλύπτει τα πάντα στην Καλλιόπη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts