Σασμός: Ο σκηνοθέτης έδωσε spoiler! Θα γίνουν και άλλοι φόνοι κεντρικών ηρώων της σειράς!

Σασμός Spoiler: Η συνέχεια της σειράς θα φέρει και άλλα φονικά με πρωταγωνιστές αγαπημένους χαρακτήρες.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Σασμός συνεχίζει να σαρώνει την τηλεθέαση με τα επόμενα επεισόδια όπως αποκαλύπτεται να φέρνουν και άλλους φόνους που θα αλλάξουν ριζικά την ιστορία από τη Κρήτη.

Η ιστορία έχει χωριστεί αυτό το διάστημα σε Κρήτη και Ιωάννινα με τον Σασμό να μοιάζει ως κάτι πολύ μακρινό αυτή τη στιγμή. Σύντομα η σειρά θα κάνει μία «μεταφορά» στο μέλλον και θα συνεχιστεί χρονικά 1,5 χρόνο μετά από αυτό που βλέπουμε σήμερα.

Εκεί, τα πράγματα παίρνουν νέα τροπή. Η Αργυρώ γυρνάει πίσω στη Κρήτη με το παιδί του Αστέρη για να παραβρεθεί στη δίκη του. Εκεί η Σεμίνα καταθέτει για όλα όσα είδε με τον Αστέρη να αθωώνεται και την Αργυρώ να γίνεται έξαλλη!

Σα να μην έφταναν όλα αυτά το παιδί της Αργυρώς, ο Πέτρος, θα κινδυνέψει να πεθάνει. Ο Αστέρης, ως βιολογικός του πατέρας, θα είναι ο μόνος που μπορεί να τον σώσει όπως και γίνεται.

Για όλα αυτά έχουμε μιλήσει λίγο πολύ στο παρελθόν, όπως και ηθοποιοί της σειράς έχουν κάνει αποκαλύψεις για τη συνέχεια. Τώρα ήρθε η σειρά του σκηνοθέτη του Σασμού, Κώστα Κωστόπουλου να δώσει τα δικά του spoiler.

Η κάμερα του Happy Day εισέβαλε στα γυρίσματα της σειράς και συνομίλησε με τον σκηνοθέτη ο οποίος αποκάλυψε καταρχάς ότι τα γυρίσματα βρίσκονται περίπου 2 εβδομάδες μπροστά από το τι παίζεται στη τηλεόραση. «Σε δύο εβδομάδες θα δούμε τη δίκη του Αστέρη!», αποκάλυψε.

Ακόμη, μίλησε για τη δεύτερη σεζόν της σειράς και ανέφερε ότι η Μαρία Πρωτόπαππα θα παίξει και σε αυτή κανονικά.

Η μεγάλη αποκάλυψη όμως αλλά και επιβεβαίωση σε όσα σας έχουμε γράψει δια στόματος του σκηνοθέτη της σειράς ήρθε για τα μελλοντικά φονικά! Όπως δήλωσε ο ίδιος ο κ. Κωστόπουλος, στη σειρά δεν έχουν τελειώσει οι φόνοι και θα δούμε και άλλους στη συνέχεια! «Πόσο αγαπημένα πρόσωπα θα είναι θα δούμε..», σημείωσε.

Στη συνέχεια μάλιστα αστειεύτηκε μιλώντας για το πως θα έρθει ο Σασμός, δηλαδή η συμφιλίωση μεταξύ των 2 οικογενειών λέγοντας ότι: «Όταν λέμε ότι ο Σασμός είναι συμφιλίωση, εννοούμε ότι συμφιλιώνονται όλοι. Τώρα πόσοι θα είναι ζωντανοί μέχρι εκείνη τη μέρα είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο!»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts