Σασμός: Ο σπαραγμός της Μαρίνας, οι καταστροφικές επιστροφές και η δολοφονία του Άγγελου

Σασμός: Η ώρα της δίκης του Αστέρη στον Σασμό του Alpha τους βρίσκει όλους αλλαγμένους. Οι τηλεοπτικοί μας ήρωες άλλοι λαβωμένοι και άλλοι έτοιμοι να εκδικηθούν, βρίσκονται ενώπιον όλων μας. Το μισό και πλέον καστ της σειράς θα είναι στο σημερινό επεισόδιο. Κάποιοι έχουν δημιουργήσει συναισθηματικούς δεσμούς και κάποιοι θέλουν να κόψουν τον δεσμό της ζωής από κάποιους άλλους. Το βλέμμα μας στρέφεται φυσικά στην Καλλιόπη.

Οι μεγάλες αλλαγές στις ζωές τους


Ο χρόνος που πέρασε έφερε μεγάλες αλλαγές. Καταρχάς, η Καλλιόπη και ο Μαθιός έχουν χάσει τη μισή τους περιουσία, μετά από την διεκδίκηση του Άγγελου. Η Άσπα θα δημιουργήσει ένα μικρό ειδύλλιο με τον Άγγελο, (απίστευτο;) και η Στέλλα θα βρεθεί κοντά με τον Μάκη. Η Θοδώρα θα αποφασίσει να κάνει στροφή στην καριέρα της και να ασχοληθεί με το τραγούδι παρά τις αντιδράσεις, ενώ οι μόνοι που θα είναι πραγματικά ευτυχισμένοι θα είναι ο Μαθιός με την Βασιλική οι οποίοι ετοιμάζουν το γάμο τους. Απλά περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου για να ανακοινώσουν τα χαρμόσυνα σε όλο το χωριό. Γιατί έτσι ακριβώς θα γίνει. Θα έχουν μία μικρή χαρά, πριν έρθουν τα δυσάρεστα.

Ο σπαραγμός της Μαρίνας


Η επιτυχία του Σασμού, οφείλεται σε ένα μεγάλο ποσοστό στην υποκριτική δεινότητα των πολύ σπουδαίων ηθοποιών που συμμετέχουν. Στην δίκη του Αστέρη θα απολαύσουμε ερμηνείες. Η Μαρίνα (δηλαδή η Μαρία Πρωτόπαππα) θα καταθέσει και θα ξετυλίξει μπροστά στους δικαστές, την οργή και την θλίψη της αλλά και την διάθεση να καταδικαστεί ο υπεύθυνος που όπως λέει την βύθισε στον πόνο για μία ολόκληρη ζωή. Η στιγμή όμως που θα διασταυρωθούν τα βλέμματα της Αργυρώς και του Αστέρη μετά από 1,5 χρόνο είναι η κορύφωση όλων των σκηνών και όλων των επεισοδίων που θα δούμε αυτή την εβδομάδα. Κάθε της κουβέντα κατά του, θα τον τρυπά στην καρδιά. Μέχρι που εκείνη θα καταρρεύσει από το συναισθηματικό βάρος.

Την ίδια στιγμή η Στέλλα, συνεχίζει τις προσπάθειες με την βοήθεια του Καραπάνου, ο οποίος κινητοποιεί όλο τον μηχανισμό του υπόκοσμου, να εντοπίσει την Σεμίνα και να την καλέσει στο δικαστήριο. Η σκέψη της συνηγόρου του Αστέρη να ζητήσει την βοήθειά του, γνωρίζοντας και την αδυναμία που του έχει, ήταν ότι πιο έξυπνο μπορούσε να σκεφτεί. Η Σεμίνα εντοπίζεται, πείθεται όμως δύσκολα και ακριβώς λίγο πριν την τελική ετυμηγορία, εμφανίζεται στα ξαφνικά. Ο Αστέρης σώζεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, προκαλώντας σάλο. Η μόνη που δεν ανακουφίζεται, ενώ θα έπρεπε, είναι η Καλλιόπη. Η οποία αποφασίζει σε λίγο καιρό να σκοτωθεί ένας ακόμη Βρουλάκης.

Γιατί αυτή η αλλαγή στο σενάριο;


Αυτή η αυτοπεποίθηση είναι κακός σύμβουλος. Γιατί η Καλλιόπη, θα θελήσει να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς της με τον Άγγελο ο οποίος την έχει αφήσει με την μισή της περιουσία. Και σε μία αλλαγή του σεναρίου που αδυνατούμε να καταλάβουμε την σκοπιμότητά της, ο Άγγελος δολοφονείται από τα χέρια της. Αυτή η δολοφονία προηγείται εκείνη της Βασιλικής. Γενικά, κάποιες αλλαγές στο σενάριο, μοιάζουν να μην έχουν στόχο και σκοπό. Μα πως μπορεί να γίνει Σασμός, αν η Καλλιόπη δολοφονήσει έναν Βρουλάκη;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts