Σασμός: Ο Σπύρος Πετρουλάκης αποκάλυψε πού τον έχει βοηθήσει η σύντροφός του

Σασμός: Στην εκπομπή Κυψέλη, φιλοξενήθηκε ο συγγραφέας του βιβλίου.

Ο Σπύρος Πετρουλάκης σε μια αποκαλυπτική συζήτηση αναφέρθηκε στον λόγο που ξεκίνησε τη συγγραφή, πώς έφτασε να γίνει σειρά ο Σασμός ενώ αποκάλυψε ποια είναι αυτή η σκηνή της σειράς που λόγω κρητικής νοοτροπίας δεν μπόρεσε να κατανοήσει η σύντροφός του.

«Κατάντησα συγγραφέας από έρωτα» είπε και αποκάλυψε: «Γίνονται ομηρικές μάχες για τα κείμενά μου με τη σύντροφό μου… Είναι εργαλείο για μένα. Μου λέει μην το γράψεις αυτό γιατί το έχει γράψει κάποιος άλλος. Δεν καταλάβαινε όμως την κρητική νοοτροπία όπως αυτή αποτυπώνεται στον Σασμό. Την κίνηση της Θοδώρας να καταδώσει τον Πετρή είναι πολύ δύσκολο να την καταλάβει κάποιος», είπε.

Viral ΕίδησηΣασμός: Η ανατροπή στο σενάριο με το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Αργυρώς!

«Από τον πάτο του πηγαδιού βγήκα επάνω και είδα δειλά δειλά τον κόσμο. Έχω βιώσει άσχημες καταστάσεις ίσως και λόγω του χαρακτήρα μου. Ήμουν στην Κύπρο και παρουσίαζα το βιβλίο μου και στο βάθος της αίθουσας ήταν ένας κύριος με καπαρντίνα μαύρη μέχρι κάτω και ήταν ο Κώστας ο Κωστόπουλος. Ήρθε κρατώντας το βιβλίο και μου ζήτησε να το υπογράψω. Μου λέει “θα το κάνουμε σίριαλ, έχω μιλήσει”. Μου ήρθε κάπως. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω τη σύντροφό μου να της το πω. Μου λέει “μην τα πιστεύεις όλα”. Ο Κωστόπουλος μου είπε ότι μετά από τρεις μήνες θα είναι Αθήνα. Σε τρεις μέρες χτυπάει το τηλέφωνό μου και μου είπε ότι έχει μιλήσει με τον Καραγιάννη τον παραγωγό. Μετά υπήρχε ένας χείμαρρος πληροφοριών. Έκανα σεμινάρια συγγραφής σεναρίων, είδα σειρές που δεν έβλεπα να δω τι γίνεται και πώς είναι οι χαρακτήρες και όταν άρχισαν να καταφτάνουν οι ηθοποιοί που ήξερα από το θέατρο και τους θαύμαζα ένιωθα φανταστικά», είπε ο ίδιος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts