Σασμός: Ο Τάσος δίνει spoiler για τον γάμο του με τη Σοφία! Θα συνεχίσουν να είναι μαζί;

Σασμός: Όπως είδαμε σε παλιότερα επεισόδια, ο γάμος του Τάσου και της Σοφίας, γονιών της δικηγόρου Στέλλας Καμαριωτάκη στην αγαπημένη σειρά, κινδύνευσε να καταστραφεί όταν εκείνη άρχισε να βλέπει έναν άλλον άντρα. Ξεμυαλίστηκε όμως σύντομα, με τη βοήθεια της κόρης της, κατάφερε να δει τα πράγματα καθαρά και να σώσει -την τελευταία στιγμή- τον γάμο της.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Σπύρος Σαραφιανός που υποδύεται στη σειρά τον Τάσο, τον σύζυγό της, σε συνέντευξή του στο TV 24 μίλησε για τον ήρωά του και για όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια. Δείτε τι είπε για το γάμο τους…

Υπάρχει έρωτας μεταξύ της Σοφίας και Τάσου;

Υπάρχει σίγουρα αγάπη. Ο έρωτας έτσι κι αλλιώς είναι συναίσθημα που μετά από λίγο φεύγει. Η αγάπη και αυτό το νήμα που ενώνει δύο ανθρώπους δεν κόβεται εύκολα. Αυτό είναι ότι και τον Τάσο με τη Σοφία. Έχω μια βαθιά αγάπη και εκτίμηση σε βαθμό που μπορεί να δικαιολογεί και τις ενδεχόμενες παρεκτροπές.



Μιλάτε για την απιστία της φυσικά, όμως δεν έχει πληγωμένο εγωισμό;

Αρχικά να πούμε πως με πιο πολιτισμένο τρόπο δεν θα μπορούσε να αντιδράσει ένα σύζυγο στην απιστία. Σε σημείο που περπατούσα στο δρόμο και με έβριζαν. Ο Τάσος σαφώς και έχει πληγωθεί αλλά έχει μάθει να το διαχειρίζεται και νομίζω πως αυτό είναι που τον κάνει να ξεχωρίζει. Την έδιωξε μόνο όταν έφτασε στο αμήν καθώς τον κορόιδευε μπροστά του, αλλά το έκανα με τον τρόπο του.

Θα μείνει μαζί αυτό το ζευγάρι;

Νομίζω πως ναι! Δε νομίζω άλλωστε πως μπορώ να κάνουν κάτι διαφορετικό εκτός και αν συμβεί κάτι σοβαρό έως μη αναστρέψιμο. Η περιπέτεια της Σοφίας ήταν αναστρέψιμη, στο τέλος κατάλαβε το λάθος που είχε κάνει. Αυτό νομίζω συμβαίνει στις ουσιαστικές σχέσεις που συνδέουν πολλά και στο τέλος βαραίνει αυτό που σε ενώνει με τον άλλον.



Πάντως εμείς ως τηλεθεατές περίμενα με την έκρηξη του Τάσου!

Μπορεί και να γίνει. Δεν ξέρω σεναριογράφος τι έχει στο μυαλό του, πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε κι αυτήν την εκδοχή του ήρωα μου.

Στο μεταξύ, η Στέλλα έχει αρχίσει να μπλέκεται με τις υποθέσεις του Βλάση Καραπάνου. Οι γονείς της θα καταλάβουν πως έχει αρχίσει να μπλέκει με τον υπόκοσμο;

Να σας πω την αλήθεια νομίζω πως θα εμπλακούν τον βαθμό που εκείνη θα τους επιτρέψει. Η Στέλλα δεν συνηθίζει να τους βάζει μέσα στις υποθέσεις της. Και για να μην ανησυχούν αλλά και για να έχει την αυτονομία της. Άλλωστε και οι γονείς της είναι διακριτική σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά της καθήκοντα.



Εκτός όμως από τα επαγγελματικά της, από την αρχή της σεζόν, η Στέλλα προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της. Τρεις άντρες έχουμε δει στο πλάι της σε μια σεζόν. Αστέρης, Άγγελος και τώρα τον Γεράσιμο.

Έχουμε και όμορφη κόρη τι να κάνουμε; Έχει και ισχυρή προσωπικότητα. Πάντως ο Τάσος, μάλλον τον άγγελο θα ήθελε περισσότερο στο πλευρό της. Όλα όμως πάντα είναι σε σχέση με τα συναισθήματά της κόρης του. Μέχρι στιγμής δεν είναι παρεμβατικός.

Τον Αστέρι τον έχει ξεπεράσει;

Έχει προχωρήσει μπροστά!



Πιστεύετε πως γάμο θα δούμε;

Μακάρι αλλά δεν το γνωρίζω. Θα είχε ενδιαφέρον πάντως.

Φαντάζομαι πως θα έχει ενδιαφέρον όταν η Στέλλα καταλάβει πόσο Καραπάνος είναι πατέρας του Γεράσιμου.

Σίγουρα θα είναι πολύ ωραία σκηνή. Η Στέλλα είναι έξυπνο κορίτσι και θα το καταλάβει εύκολα αυτό.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος υποδέχθηκε τα ιερά Λείψανα του Αγίου Νικολάου, στο ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος, με την ευλογημένη λειτουργική ευκαιρία της υποδοχής των

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »