Σασμός: Ο τηλεοπτικός Μύρωνας έδωσε το spoiler για όσα πρόκειται να του συμβούν με την Άσπα

Σασμός: Ο τηλεοπτικός Μύρωνας, ή αν προτιμάτε ο Δημήτρης Μαμιός ο οποίος υποδύεται έναν αστυνομικό “λαγωνικό” στην αγαπημένη σειρά, μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, για όσα πρόκειται να δούμε στη συνέχεια!

Ήδη έχουμε δει πως ο Μύρωνας στη σειρά Σασμός έχει αρχίσει να δείχνει ενδιαφέρον για την Άσπα με την οποία ήρθαν σε επαφή όταν η τελευταία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, για δεύτερη φορά, από τον σύζυγό της, τον Κώστα.

Ο Μύρωνας είναι εκείνος που έπεισε την Άσπα να κάνει μήνυση για ξυλοδαρμό εναντίον του Κώστα, θυμίζοντάς της πως ένας άντρας που είναι κακοποιητικός γυρνάει πάντα πίσω μετανιωμένος, όμως είναι έτοιμος πάντα να το ξανακάνει.

Τώρα λοιπόν που έχουν κάτι κοινό να τους ενώνει, εφόσον ο Μύρωνας εκμυστηρεύτηκε στην Άσπα πως και η αδελφή του έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, με τον οποίο όμως δεν χώρισε ποτέ, οι δυο τους ήρθαν κοντά.

Ο Δημήτρης Μαμιός, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, δεν έκρυψε ότι πρόκειται άμεσα ο Μύρωνας και η Άσπα να έρθουν ακόμα πιο κοντά σε ερωτικό επίπεδο. Το spoiler λοιπόν αποκαλύφθηκε για τους δύο νέους χωρίς όμως ο ίδιος να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts