Σασμός: Ο φόνος του Άγγελου φουντώνει τη βεντέτα Βρουλάκηδων-Σταματάκηδων!

Σασμός: Στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου του Σασμού, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές!

Τα μέτωπα που έχουν μείνει ανοιχτά είναι πολλά μετά τον θάνατο του Άγγελου. Την ίδια ώρα ο Μαθιός και η Βασιλική έχουν αφήσει έναν γάμο στη μέση.

Μπορεί λοιπόν η δεύτερη σεζόν να φέρνει την αποχώρηση 8 συνολικά ηρώων της σειράς, όμως οι εξελίξεις που φέρνει η δολοφονία του Άγγελου θα είναι καταιγιστικές με τη βεντέτα ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες να φουντώνει ξανά.

O Μανώλης της σειράς, ο ηθοποιός Στρατής Χατζησταματίου, βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Alpha τώρα» όπου και μίλησε για όσα γνωρίζει για τη συνέχεια.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο ήρωας που υποδύεται έχει περάσει πολλά στάδια σχετικά με το μυστικό που κρατάει για τη δολοφονία του Στεφανή.

Για την αποκάλυψη που έκανε στον Άγγελο ο ίδιος δήλωσε ότι ήταν μία ακραία στιγμή και μια στιγμή που δε μπόρεσε να ελέγξει. Σημείωσε ωστόσο ότι δεν πήγε καθόλου καλά αυτή η αποκάλυψη καθώς είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Άγγελου.

Από την αρχή της νέας σεζόν ο Μανώλης θα καταλάβει το λάθος του και θα μετανιώσει πολύ για ότι έκανε. Μέσα από όλο αυτό θα δημιουργηθούν διάφορες καταστάσεις και συμβάντα τα οποία ο ίδιος δε θα ξέρει πως να διαχειριστεί.

Ο θάνατος του Άγγελου φέρνει νέο πόλεμο στο χωριό και η όλη ιστορία θα κλιμακωθεί με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts