Σασμός: Πάνος Γκόγκος: Η διαμονή στο Ιράν και το Netflix

Ο γνωστός ηθοποιός Πάνος Γκόγκος ή αλλιώς ο Μάρκος Βρουλάκης της δημοφιλούς σειράς Σασμός μίλησε στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη για τον ρόλο του, τη συμμετοχή του σε ξένη σειρά στο Ιράν αλλά και στη σχέση με τη σύζυγό του, Έστερ Μαστρογιάννη.

«Μου τηλεφώνησε ο Κώστας Κωστόπουλος, ο σκηνοθέτης της σειράς και μου είπε για έναν ρόλο, τον ρόλο του Μάρκου Βρουλάκη που μου ταιριάζει πάρα πολύ. Βρεθήκαμε, μιλήσαμε, μου άρεσε πάρα πολύ και είπα το «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη. Η σκηνή του θανάτου ήταν πολύ δύσκολη, είχε πάρα πολύ ζέστη. Με την Κρήτη δεν έχω σχέση και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι έχω κάνει δύο φορές τον ρόλο του Κρητικού, αλλά δεν έχω πάει στην Κρήτη», δήλωσε αρχικά ο Πάνος Γκόγκος.

Viral ΕίδησηΣασμός Spoiler: Αυτό είναι το τέλος των ζευγαριών – Ποιοι παντρεύονται, ποιοι χωρίζουν

«Ήμουν εκεί πριν από δύο χρόνια. Έκανα τον Ρωμαίο στρατηγό, έμεινα 4 μήνες και θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα σε 5 χρόνια. Μιλάγαμε αρχαία ελληνικά. Ακούστηκε ότι ίσως το δώσουν στο Netflix. Ήμουν με τον Νίκο Πουρσανίδη, τον Μάνο Πίντζη, τον Γιάννη Σπαλιάρα και τη Σωτηρίου. Σηκωνόμασταν στις 5μιση το πρωί και περιμέναμε μέσα στον ήλιο μέχρι να έρθει η σειρά μας να παίξουμε. Είναι μία από τις πιο ακριβές ιρανικές παραγωγές στην ιστορία» αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

Αναφορικά με τη γνωριμία και τον γάμο του με την Έστερ Μαστρογιάννη, ο Πάνος Γκόγκος απάντησε: «Είμαστε μαζί από το 2007 και είμαστε παντρεμένοι 11 χρόνια. Είχε έρθει σε ένα μαγαζί στου Ψυρρή που δούλευα. Μου άρεσε γιατί είναι σαν κι εμένα, χαμηλών τόνων. Μιλήσαμε κι αυτό ήταν, με την πρώτη ματιά».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts