Σασμός: Πένυ Παπαγεωργίου: Μάθε τα πάντα για την ηθοποιό που φέρνει τα πάνω – κάτω στη σειρά

Σασμός: Η ηθοποιός Πένυ Παπαγεωργίου είναι η νέα πρωταγωνίστρια της σειράς Σασμός που αναμένεται να φέρει την διχόνοια ανάμεσα στους δύο αγαπημένους φίλους που ενώ τους ένωναν τόσα, τώρα πλέον θα χωριστούν!

Αιτία, η νεαρή Νάντια Κανετάκη, κατά κόσμον Πένυ Παπαγεωργίου, η οποία εργάζεται στο μαγαζί του Ευθύμη και θα είναι το μήλον της Έριδος ανάμεσα στους δύο φίλους.

Η σχέση τους θα αρχίσει να φθίνει όταν ο Μανώλης, προκειμένου να κερδίσει λίγα έξτρα χρήματα, θα πιάσει δουλειά στο νυχτερινό κέντρο του Ευθύμη που είναι λίγο πιο έξω από το χωριό. Μάλιστα εκεί θα συχνάζει και η Θοδώρα με το νέο της αγόρι τον Λευτέρη αφού ο τελευταίος θα συνεργάζεται στενά με τον Ευθύμη. Δεν μπορεί λοιπόν να μη βρεθεί εκεί και ο κολλητός του φίλος ο Νικηφόρος για να τον στηρίξει και να του πει να κάνει υπομονή καθώς τα χρήματα που κερδίζει σε ημερήσια βάση είναι πολύ καλά.

Ο Μανώλης έχοντας ως στόχο να φύγει από το χωριό, θα υπομείνει τις κακές συνθήκες εργασίας, το ξενύχτι και την κακή συμπεριφορά των πελατών. Ολα αυτά όμως μέχρι να εμφανιστεί στο μαγαζί η Νάντια Κανετάκη. Η παρουσία της στο νυχτερινό μαγαζί της σειράς του ALPHA, Σασμός, θα κάνει τη ζωή του Μανώλη πιο εύκολη, όμως τα πραγματικά προβλήματα θα ξεκινήσουν όταν το κορίτσι αυτό το βάλει στο μάτι και ο Νικηφόρος. Οι δύο κολλητοί θα αργήσουν να καταλάβουν πως είναι ερωτευμένοι με το ίδιο άτομο, όταν όμως το κάνουν κα παράλληλα συνειδητοποιήσουν πως κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω, η φιλία τους θα κλονιστεί. Ανάμεσα τους θα μπει ο ανταγωνισμός και η έχθρα!

Γνωρίστε την Πένυ Παπαγεωργίου παρακάτω:

  • Η Πένυ Παπαγεωργίου είναι ηθοποιός
  • Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Η κυρά της θάλασσας (2018), Η Φιλονικία (2016), Μια πέτρα λάθος (2016), Μήνις, η επανάσταση του καναπέ (2017)
  • Επέλεξε να γίνει ηθοποιός όταν βρέθηκε στο διπλανό καφέ από την δραματική σχολή “Πράξη 7” και ύστερα από παρακίνηση της φίλης της αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της
  • Ασχολείται με την υποκριτική επτά χρόνια
  • Στην καραντίνα διέκοψε τις παραστάσεις με την ομάδα “Βρες τον Δολοφόνο” στο Convento
  • H συγκεκριμένη ομάδα παρουσίασε διαδικτυακά το “Ποιος σκότωσε τον διαχειριστή”, με την Πένυ Παπαγεωργίου να υποδύεται την Μπέρτα, καθαρίστρια της πολυκατοικίας
  • Τώρα, παρουσιάζει το 2ο online επεισόδιο, το “Φόνο στο νησί”

Η αγάπη της για την υποκριτική

Σε συνέντευξή της στο all4fun και τον Κυριάκο Κουρουτσαβούρη η ηθοποιός δήλωσε: “Το γράψιμο με ενδιαφέρει πολύ. Από τα 9 μου κρατάω ημερολόγιο, το οποίο εξελίχθηκε στην αποτύπωση των σκέψεων και των ανησυχιών μου. Είναι ένας άλλος κόσμος και μια μορφή έκφρασης που την κουβαλάω πάντα. Τώρα προσπαθώ να γράψω το πρώτο μου έργο. Το τραγούδι μ’ αρέσει πολύ, τραγουδάω συνέχεια, αν και δεν έχω κάνει ιδιαίτερα μαθήματα εκτός από εκείνα στην δραματική.

Όταν ξεκίνησα στην δραματική σχολή δέθηκα τόσο πολύ μ’ αυτόν τον χώρο και με τους ανθρώπους που την απαρτίζουν από την πρώτη στιγμή. Θυμάμαι τα πάντα από εκείνα τα χρονιά, αλλά αυτό που μου έχει μείνει είναι οι ατέλειωτες ώρες προβών πριν τις εξετάσεις και αυτή η ανεμελιά που υπήρχε σ’ ένα τόσο προστατευμένο περιβάλλον. Είμαι τυχερή γιατί η πρώτη μου παράσταση ήταν με τους συμμαθητές μου, οι οποίοι είναι ακόμα φίλοι μου και η μετάβαση από την δραματική στον έξω κόσμο ήταν ομαλή”.

Bonus Video:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts