Σασμός: Ποιος είναι ο άντρας που βγαίνει από τη θάλασσα; Όσα θα δούμε τη 2η σεζόν

Σασμός: Θα το δούμε και αυτό! Νεκροί ανασταίνονται και ζητούν εκδίκηση! Ένας νέος χαρακτήρας εισβάλλει στη δεύτερη σεζόν, με την επιθυμία να εκδικηθεί ξεκληρίζοντας τους Σταματάκηδες. Η αιματηρή βεντέτα συνεχίζεται και κανείς δε θα μπορέσει να προχωρήσει μπροστά ήρεμος…

Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται στη σειρά Σασμός, για να σκορπίσει τον τρόμο. Μετά τον θάνατο του Πετρή και του Άγγελου, ένας Βρουλάκης “ανασταίνεται” και ζητά εκδίκηση για το αίμα που χύθηκε στην οικογένειά του.

Ο άντρας που βγαίνει από τη θάλασσα στο όνειρο της γιαγιάς Ειρήνης, είναι ο ανιψιός της. Ένας άνθρωπος που πίστευαν επί χρόνια ότι είναι νεκρός, ότι πέθανε άδοξα, σε νεαρή ηλικία..

Ο Στέλιος Μάινας στο Σασμό

Ο Παύλος Βρουλάκης ζει και βασιλεύει, κρύβοντας ένοχα μυστικά, αλλά κι ένα παρελθόν που θα σοκάρει τους τηλεθεατές, στη σειρά Σασμός. Έρχεται ξανά στην Κρήτη, χωρίς να κάνει γνωστή την πραγματική του ταυτότητα.

Ποιος είναι στην πραγματικότητα και τι ζητάει; Πώς θα αντιδράσουν η Μαρίνα, η Αργυρώ και η γιαγιά Ειρήνη, μόλις μάθουν την αλήθεια; Το κυριότερο, όμως, πόσο κινδυνεύουν ο Αστέρης και ο Μαθιός;

Ο θάνατος του Άγγελου είναι η αρχή του τέλους. Κανείς δεν ξέρει πως τον σκότωσε ο Κώστας και όλοι στοχοποιούν τους Σταματάκηδες. Η βεντέτα συνεχίζεται και οι “νεκροί” ζητούν απεγνωσμένα δικαίωση.. Τον Παύλο Βρουλάκη θα υποδυθεί ο Στέλιος Μάινας.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts