Σασμός: Ποιος είναι ο Τόλης, ο συγκρατούμενος του Αστέρη, που αποθέωσαν οι χρήστες του twitter!

Σασμός: Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, Σασμός εισέβαλε ένα νέο πρόσωπο ο Τόλης που είναι συγκρατούμενος του Αστέρη.
Ο Θάνος Μπίρκος υποδύεται τον Τόλη, που με τις ατάκες του έκανε τους χρήστες του twitter να «πάρουν φωτιά».

Ποιος είναι ο Τόλης Χρηστάκης;

Ο Τόλης Χρηστάκης είναι ισοβίτης, συγκρατούμενος του Αστέρη στην φυλακή. Συμβουλεύει τον Αστέρη πώς πρέπει να προσαρμοστεί για να περάσει καλά, να βάλει πρόγραμμα, γυμναστική, διάβασμα, κ.λ.π. Επίσης τον συμβουλεύει να μιλήσει και ότι με ένα καλό θα δικηγόρο θα πέσει στα μαλακά… Ο Αστέρης, αρχικά, δεν δείχνει ενδιαφέρον.
Πρόκειται για ένα 50άρη λογιστή που όνειρό του ήταν πάντα να γίνει ηθοποιός για αυτό και σε άσχετες στιγμές απαγγέλει ατάκες από διάφορους ρόλους. Όνειρό του να διοργανώσει και να ανεβάσει μια παράσταση στην φυλακή, αλλά δεν βρίσκει ποτέ κανέναν πρόθυμο να συμμετάσχει.

Υπερκινητικός, με πηγαίο χιούμορ, ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα και την τάξη, διατηρεί το κελί καλύτερα από το σπίτι του. Σφυρίζει κεφάτος αγαπησιάρικα τραγουδάκια του ’50 –’60, είναι μια ρομαντική ψυχή με παλαιομοδίτικο τρόπο.

Στη φυλακή κινείται πάντα διακριτικά, φροντίζοντας να μην προκαλεί κανέναν. Τον επισκέπτεται σπάνια μια θεία του. Αργότερα θα μάθουμε ότι μαχαίρωσε έναν συνεργάτη του που τον κορόιδεψε του έφαγε λεφτά και του πήρε την γυναίκα.

Ποιος είναι ο Θάνος Μπίρκος


Ο Θάνος Μπίρκος είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 1981 (ηλικία 40 χρονών). Έχει σπουδάσει στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Δήμου Αγίας Βαρβάρας “Ιάκωβος Καμπανέλης”.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για Μοντέρνους και Ευρωπαϊκούς Χορούς καθώς επίσης και για Χορό Μιούζικαλ.
Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει στις σειρές “Μις Νταίζη” (ALPHA 2002), “Ο δρόμος της καρδιάς” (ALPHA 2003), “Εκπαιδευτική τηλεόραση” (ΕΡΤ 2004), “Safe Sex” (Mega 2005) και “Εθνική Ελλάδος” (Mega 2015).

Επίσης, έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικά σπότς, 3 σποτς για την έναρξη σεζόν του ALPHA (2002), Fanta Καρπουζι (2003), Vodafone (2005), Τράπεζα Κύπρου (2007), Milko (2007), Τράπεζα Πειραιώς με την Εθνική Ελλάδος (2008), Wind (2009), Nova (2010).

Επιπλέον, έχει εμπειρία σε Stand Up Comedy με την ομάδα Play interactive (2004 – 2006) και σε Karaoke Comedy Live (Hosting) με την ομάδα The Tiranta Boys (2006 – 2012).

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Ερωτευμένος Σαίξπηρ (2018), Ο ρινόκερος (2019), Συρανό (2016), Μαντάμ Σουσού (2017).

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts