Σασμός: Πολλαπλά τα χτυπήματα για τον Αστέρη! Παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει ποιος σκότωσε τον Στεφανή

Σασμός: Ο Αστέρης διανύει μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο της ζωής του και δυστυχώς τα χτυπήματα της μοίρας δεν θα σταματήσουν εδώ.

Την ίδια ώρα που προσπαθεί να διαχειριστεί τη νέα του καθημερινότητα στη φυλακή, ο Αστέρης μαθαίνει ότι δολοφόνος του Στεφανή είναι ο ίδιος του ο αδελφός.

Η στιγμή που ο Αστέρης θα μάθει όλη την αλήθεια για το φονικό του Στεφανή μπορεί να αργεί ακόμη στο «Σασμό» αλλά το σίγουρο είναι ότι ο αγαπημένος μας ήρωας θα μάθει ότι υπεύθυνος για τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται είναι ο αδελφός του ο Μαθιός.

Είναι πολύ επώδυνο για τον Αστέρη όταν μαθαίνει το πώς και το γιατί γύρω από το φόνο του Στεφανή στο «Σασμό». Ένα φόνο που διέπραξε ο ίδιος του ο αδελφός.

Ο Αστέρης δεν μπορεί να πιστέψει ότι το ίδιο του αίμα συνετέλεσε στην καταστροφή της ζωής του. Κλαίει γοερά από μέσα του και αναρωτιέται τι έφταιξε και πήραν αυτή τη τροπή τα πράγματα. Ποια θα είναι η αντίδραση του;

Ακόμη δεν έχουν γραφτεί οι σκηνές αυτές και ουδείς γνωρίζει ακόμη τι έχει στο μυαλό του για το ρόλο του Αστέρη ο σεναριογράφος της σειράς Βασίλης Σπηλιόπουλος.

Όπως καταλαβαίνετε, μας περιμένουν δυνατές συγκινήσεις και ακόμα πιο τέλειες ερμηνείες από τους ηθοποιούς της αγαπημένης σειράς. Εν αναμονή…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts