Σασμός: Σάστισαν οι κάτοικοι στην Κρήτη – Δείτε τι συνέβη στα γυρίσματα

Σασμός: Στην πλατεία Λιονταριών στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκαν χθες, Τρίτη (30/11), τα γυρίσματα της σειράς που προβάλλεται με εξαιρετική επιτυχία από τον Alpha.
Συντελεστές, τεχνικοί και πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Κρήτη, όπου ο κόσμος τους έχει υποδεχτεί πολύ θερμά.

Συγκεκριμένα, χθες, πλήθος κόσμου κατέκλυσε την πλατεία Λιονταριών, κύκλωσε το συνεργείο και παρακολουθούσε με ενδιαφέρον όσα διαδραματίζονταν κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, με πρωταγωνιστές τον Ορφέα Αυγουστίδη και τη Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη.

Τα φλας άστραψαν πολλές φορές, ενώ οι παρευρισκόμενοι δεν έχαναν την ευκαιρία να δείξουν τον θαυμασμό και την αγάπη τους στους πρωταγωνιστές της σειράς, δίνοντάς τους συγχαρητήρια, ποζάροντας μαζί τους για selfies, ενώ τους ζητούσαν και… spoilers!

Τη Δευτέρα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα γυρίσματα του «Σασμού» στο Ρέθυμνο, στους κεντρικούς δρόμους και το λιμάνι. Το ίδιο βράδυ ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, Γεώργιος Μαρινάκης, παρέθεσε δείπνο σε όλους όσοι έλαβαν μέρος στα γυρίσματα, συνεργείο και ηθοποιούς. Σήμερα, 1 Δεκεμβρίου, τα γυρίσματα συνεχίζονται στο Ηράκλειο, στο Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης και σε άλλες τοποθεσίες της πόλης.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts