Σασμός: Σε ποιο επεισόδιο του β’ κύκλου θα δούμε για πρώτη φορά τον Παύλο Βρουλάκη;

Σασμός: Η σειρά κάνει σύντομα πρεμιέρα και φυσικά όλο το ενδιαφέρον μας θα μονοπωλήσει ο νέος χαρακτήρας που ενσωματώνεται στην ενδιαφέρουσα ιστορία, ο Παύλος Βρουλάκης!

Ο Παύλος Βρουλάκης, έρχεται στον Σασμό και ο σκοτεινός και απρόβλεπτος χαρακτήρας του θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πλοκή και τις εξελίξεις του δεύτερου κύκλου. Ο Στέλιος Μάινας επιστρέφει τηλεοπτικά με ένα ρόλο που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Ο Παύλος Βρουλάκης θα εισβάλλει στον Σασμό στο τέλος του δεύτερου επεισοδίου του β΄ κύκλου, φέρνοντας στο προσκήνιο νέες καταιγιστικές εξελίξεις αλλά και ανατροπές.

Ο φόνος του Άγγελου τα ανατρέπει όλα και ο γάμος που όλοι περίμεναν, καταρρέει… Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία, όπου η Βασιλική περιμένει με το νυφικό της, ενώ η Αργυρώ, ο Σταύρος κι ο μικρός Πετράκης έρχονται εσπευσμένα στο χωριό όπου βρίσκουν την Άσπα να θρηνεί τον Άγγελο. Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της μετά την απώλεια και αυτού του εγγονού της…

Καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιώσει με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα, η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς. Η Καλλιόπη από την άλλη εξομολογείται στον Αστέρη ότι δεν το έκανε ο Μαθιός. Το μεγάλο μυστικό όμως, αυτή τη φορά, βρίσκεται στα χέρια του παπα-Μιχάλη… Κι ο άνθρωπος που πραστατεύει θα αλλάξει για πάντα τον Σασμό….

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts