Σασμός: Σε σοκ η Βασιλική για το σκοτεινό παρελθόν του Στεφανή!

Σασμός: Ανατροπές επί ανατροπών αναμένεται να παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha καθώς οι εξελίξεις στις ζωές των ηρώων θα είναι πάρα πολλές!

Η ιστορία από την Κρήτη αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο στηντηλεθέαση της prime time αναφορικά με την μυθοπλασία και όχι άδικα καθώς η πλοκή του έργου έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό στους δέκτες.

Τα όσα όμως θα συμβούν στο μέλλον υπόσχονται ακόμη περισσότερα. Ας αρχίσουμε από τη Θοδώρα η οποία ζητά από τον Γιώργη να χωρίσουν, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Πιο συγκεκριμένα, στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η Βασιλική που μετά τον θάνατο του Στεφανή θα ανακαλύψει το σκοτεινό παρελθόν του που θα την κάνει να αναθεωρήσει πολλά πράγματα.

Η Καλλιόπη θα της φυτέψει κάποιες σκέψεις στο μυαλό ενώ ο Μαθιός είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει όλες τις αμαρτίες που έκανε ο αδερφός του στο παρελθόν και θα πέσει πάνω σε μια ανίερη συμμαχία.

Ο Αντώνης παίρνει την απόφαση να επισκεφθεί την Μαρίνα στα Γιάννενα ενώ ο Καραπάνος θα περάσει δύσκολες στιγμές μετά από ένα νέο που θα μάθει για τον γιο του.

Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος προχωράει ένα ακόμα βήμα στη σχέση του με την Αργυρώ ενώ ο Μαθιός ζητάει από τον Αστέρη μία χάρη που θα τον αιφνιδιάσει.

Η Θοδώρα βασανίζεται από τις τύψεις της για τον Πετρή και ένα ατύχημα θα αλλάξει τις ισορροπίες στην ζωή της την ώρα που ο Σταύρος ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ.

Ο Νικηφόρος σκοπεύει να κάνει τα πάντα προκειμένου να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από την δολοφονία του πατέρα του τη στιγμή ενώ την ίδια στιγμή ο Αντώνης δεν πείθεται από την ομολογία του Αμερικάνου.

Τέλος, η Θοδώρα ζητά και επίσημα από τον Γιώργη να χωρίσουν ενώ η Βασιλική θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και θα αναθεωρήσει πολλά πράγματα για το παρελθόν της οικογένειας της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts