Σασμός: Σοκάρει η εικόνα του Νικηφόρου μέσα στα αίματα! Ποιον δολοφονεί;

Σασμός: Μόλις δύο επεισόδια έμειναν πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της αγαπημένης σειράς και όπως παρακολουθήσαμε και στο τρέιλερ, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές.

Την ίδια ώρα που Βασιλική και Μαθιός πρόκειται να ζήσουν την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους με τον γάμο τους, αυτό το μυστήριο θα βαφτεί με αίμα.

Σύμφωνα με το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, τον θάνατο θα βρει ο Μαθιός στα τελευταία επεισόδια, όταν ο Νικηφόρος, εξοργισμένος και γεμάτος πόνο, θα κυνηγήσει να τον σκοτώσει, με τις σφαίρες να ηχούν στην ορεινή Κρήτη. Ο πρώτος μαθαίνει ότι ο θείος του σκότωσε τον πατέρα του για να αποκτήσει ερωτικά ξανά τη μάνα του και θα αποδώσει δικαιοσύνη για όλα τα δεινά που βρήκαν τη φαμίλια του. 

Άλλωστε και η Βασιλική, η μάνα του, θα μαχαιρωθεί θανάσιμα από τη θεία του την Καλλιόπη, όταν η δεύτερη τη θεωρήσει αιτία όλων των κακών. Βέβαια, όλα αυτά θα διαδραματιστούν στον δεύτερο κύκλο της σειράς, μια και η παραγωγή έχει πάρει το πράσινο φως για τον δεύτερο και πιο δυνατό κύκλο της παραγωγής που έχει καθηλώσει φέτος την πλειονότητα των Ελλήνων τηλεθεατών.

Η εικόνα που είδαμε όμως στο τρέιλερ με τον Νικηφόρο μέσα στα αίματα να λέει ότι πήρε το αίμα του πατέρα του πίσω, προκαλεί πολλά ερωτήματα και μας μπερδεύει λίγο, αν και μπορεί να πρόκειται για «προάγγελο» του τι πρόκειται να ακολουθήσει στη σειρά, από την επόμενη σεζόν!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts