Σασμός: Σοκ για τη Βασιλική όταν μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι δολοφόνος!

Σασμός: Το τελευταίο επεισόδιο του α’ κύκλου είχε λίγο από όλα: ένταση, αγωνία, φονικό, ανατροπές, σύλληψη και πολλή συγκίνηση.

Έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για το β’ κύκλο, από τον οποίο δεν θα λείψει κανείς, εκτός από τον Άγγελο…

Έπειτα από μια δύσκολη, αλλά επιτυχημένη σεζόν, οι πρωταγωνιστές της σειράς επέστρεψαν στα πλατό για τα γυρίσματα του νέου κύκλου.

Βέβαια, θα κάνουν ξανά διακοπή για δύο εβδομάδες τον Αύγουστο, όμως το χρονοδιάγραμμα είναι συγκεκριμένο και πρέπει να ακολουθηθεί σωστά ώστε να είναι έτοιμοι για τη δεύτερη σεζόν του.

Πολλά γράφονται, αλλά η αλήθεια είναι ότι από το νέο κύκλο δεν θα λείψει κανείς από τους βασικούς πρωταγωνιστές. Αντίθετα, σίγουρη θεωρείται η είσοδος του Στέλιου Μάινα, ενώ σε πολύ καλό δρόμο είναι και οι συζητήσεις με τον Γιώργο Γεροντιδάκη (που τον απολαύσαμε για 3 χρόνια ως Μελέτη στις «Άγριες μέλισσες»).

Στα νέα επεισόδια, η ενότητα των Σταματάκηδων κλονίζεται ανεπανόρθωτα. Από τη μια, η δολοφονία του Αγγέλου και, από την άλλη, η σύλληψη του Μαθιού ως… στυγνού φονιά, φέρνουν τα μέλη της άλλοτε ενωμένης οικογένειας σε κόντρα.

Οι σχέσεις τους δοκιμάζονται, όπως και η εμπιστοσύνη που τόσο καιρό τους διέκρινε. Το δέσιμο που τους χαρακτήριζε. Στο στόχαστρο μπαίνει η Καλλιόπη, καθώς όλοι στην οικογένεια, αλλά και στο χωριό καταλαβαίνουν ότι γνώριζε τα πάντα, αλλά είχε σιωπήσει. Είχε συγκαλύψει το μεγάλο της γιο…

Ο Αστέρης νιώθει προδομένος, αλλά πρέπει να στηρίξει τον αδελφό του, που πάντα στεκόταν στο πλευρό του. Ο Νικηφόρος δεν αντέχει την αποκάλυψη για τον Μαθιό και επαναστατεί, ενώ η Βασιλική βρίσκεται σε απόγνωση, γιατί συνειδητοποιεί ότι ήταν στην αγκαλιά του δολοφόνου του συζύγου της.

Βέβαια, μέσα της παλεύει με τις τύψεις, καθώς το λίγο διάστημα που έζησε ελεύθερη δίπλα στον Μαθιό ήταν και το ωραιότερο της ζωής της. Οι Βρουλάκηδες έρχονται αντιμέτωποι με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ενώ την ίδια στιγμή η Αργυρώ παλεύει να διατηρήσει το γάμο της, μόνο και μόνο ως ασπίδα, ώστε να μη λυγίσει και βρεθεί ξανά δίπλα στον Αστέρη.

Γιατί τα αισθήματά της για εκείνον, σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, χωρίς καν ακόμα να γνωρίζει ότι πρόκειται για τον σωτήρα της, δεν έχουν σβήσει. Αντίθετα, έρχονται στην επιφάνεια, την ώρα που ο γάμος της με τον Σταύρο βυθίζεται όλο και πιο πολύ στη ρουτίνα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts