Σασμός: Σπάνια εικόνα: Η Μαρίνα και ο Αντώνης κάνουν έρωτα!

Σασμός: Αύριο, Δευτέρα θα δούμε ότι ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, μετά την έκπληξη που έκανε στη Μαρίνα και βρέθηκε στα Γιάννενα από την Κρήτη, θα περάσει ένα βράδυ γεμάτο πάθος με τη γυναίκα που αγαπά.

Ο Αντώνης κάνει την πιο όμορφη έκπληξη στη Μαρίνα και εμφανίζεται ξαφνικά στα Γιάννενα, για να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές.

Μάλιστα, ήδη προβλήθηκε κατ’ αποκλειστικότητα στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται η σκηνή που η Μαρίνα, ξαπλωμένη γυμνή στο κρεβάτι, δέχεται τα χάδια και τα τρυφερά λόγια του άντρα που αγαπά. Εκείνη τον ρωτά αν νιώθει κουρασμένος και εκείνος της απαντά πως νιώθει δέκα χρόνια νεότερος μετά από αυτό που έζησε μαζί της. Εκείνη επιμένει και του λέει ότι μάλλον δεν θα λέει το ίδιο όταν θα κλείνουν τα μάτια του από την κούραση και την αϋπνία στο γραφείο, όμως εκείνος επιμένει ότι δεν είναι έτσι και ότι πετάει από ευτυχία.

Την ίδια ώρα η Βασιλική βασανίζεται από τα αναπάντητα ερωτηματικά για τον φονιά του Στεφανή, η Καλλιόπη τη βάζει σε κάποιες υποψίες που θα την ταράξουν ακόμα περισσότερο.

Ο Καραπάνος μαθαίνει ένα νέο για τον γιο του που θα τον αναστατώσει. Ο Σταύρος προχωράει ένα ακόμα βήμα στη σχέση του με την Αργυρώ. Ο Μαθιός ζητάει από τον Αστέρη μία χάρη που θα τον αιφνιδιάσει. Η Θοδώρα βασανιζόμενη από τις τύψεις της για τον Πέτρο, θα έχει ένα ατύχημα που θα ανατρέψει τα πάντα…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts