Σασμός: Σπύρος Σαραφιανός: Το πρώτο παιδί που απέκτησε μετά τα 60, ο ρόλος και οι σπουδές

Μάθετε περισσότερα για τον ταλαντούχο ηθοποιό, Σπύρο Σαραφιανό, που αυτό τον χρόνο τον απολαμβάνουμε στον ρόλο του Τάσου Καμαριωτάκη, πατέρα της «Στέλλας» στη νέα δραματική σειρά του Alpha, Σασμός.

Ο Σπύρος Σαραφιανός είναι Έλληνας ηθοποιός.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.
Αποφοίτησε από το σχολείο το 1975. Όπως καταλαβαίνετε έκανε το πρώτο του παιδί μετά τα 60 του χρόνια.
Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Μακεδονικού Ωδείου Θεσσαλονίκης.
Το facebook του είναι: Sarafianos Spyros.
Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις στο Ελεύθερο Θέατρο, στην Κύπρο σε ΔΗΠΕΘΕ και στο ΚΘΒΕ σε έργα Κλασσικού ρεπερτορίου και Αρχαίου Δράματος.
Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους και μεταγλωττίσεις.

Το βιογραφικό του Σπύρου Σαραφιανού

Ο Σπύρος Σαραφιανός έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, όσον αφορά τις συμμετοχές του σε θεατρικές παραστάσεις, σειρές και ταινίες.

Ενδεικτικά έχει συμμετάσχει: Λουίζα Μίλλερ (σκην. Τ. Μουζενίδης), Ο θάνατος του εμποράκου (σκην. Β. Βαφέας), Αχ! αυτά τα φαντάσματα (σκην. Θ. Εσπίριτου), Η λύρα του Γερονικόλα (σκην. Μ. Μπούχλης), Ρήσος (σκην. Σ. Τσακίρης), Αντιγόνη (σκην. Κ. Μπάκας), Αυτόχειρας, Ρωμαίος και Ιουλιέτα, Αμαντέους, Οδύσσεια, Η όπερα της πεντάρας, Δωδέκατη νύχτα, Φαέθων, Άμλετ, Θεσμοφοριάζουσες, Βασικά, με λεν Θανάση (σκην. Ν. Χαραλάμπους), Καπετάν Μιχάλης (σκην. Σ. Κοτσίκος), Πειρασμός (σκην. Ε. Φεζολλάρι), Λωξάντρα (σκην. Σ. Χατζάκης), Επικίνδυνες Σχέσεις (σκην. Γ.Κιμούλης) κ.ά.

Επιπλέον, έχει συμμετοχές σε μεταγλωττισμένες σειρές και αλλά και σε ταινίες όπως: Κόκκινη Μαργαρίτα, Freedom or death, καθώς και στη γαλλική τηλεταινία «Toutes les femmes».

Ο ηθοποιός είχε και πολλές συμμετοχές σε επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση: Παράλληλοι δρόμοι, Δεσποινίς Μαργαρίτα, Ασθενείς και οδοιπόροι, Φιλί ζωής, Μια θέση στον ήλιο, Πρόκληση, Αθώος ή ένοχος, Εμείς και εμείς, Αντίστροφη μέτρηση, Τράπεζα, Ευτυχισμένες μέρες, Τρεις χήρες, Η ώρα η καλή, Ευτυχισμένοι μαζί, Γ4 κ.ά.

O ρόλος του στον Σασμό

Ο δημοφιλής ηθοποιός, υποδύεται τον ρόλο του Τάσου Καμαριωτάκη, πατέρα της “Στέλλας”.
Συνταξιούχος καθηγητής. ο πατέρας της Στέλλας. Καλόβολος, χιουμορίστας, του αρέσει να πειράζει με πλάγιο τρόπο την αυταρχική του σύζυγο, τη Σοφία, την οποία αγαπά. Φυσικά εκείνη έχει το πάνω χέρι και τον καταπιέζει, αλλά ο Τάσος έχει τον τρόπο του να το προσπερνάει. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη του Στέλλα.

Έγινε πατέρας για πρώτη φορά ο Σπύρος Σαραφιανός

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά.
«Έπεσε αυτό το επεισόδιο στον Σασμό με την εγκυμοσύνη της Στέλλας, που περιμένω το εγγονάκι μου, με την περίοδο που περιμένω το δικό μου παιδί. Τον Δεκέμβρη περιμένω το δικό μου παιδί. Για μένα είναι μεγάλη συγκίνηση, γιατί από τις 8 Δεκέμβρη θα αποκτήσουμε το παιδί μας. Οπότε όλη αυτή η εικόνα ήρθε στο μυαλό μου και με συγκίνησε. Είναι το πρώτο μας παιδάκι», είχε δηλώσει ο ίδιος.

HOTΣασμός: Ενθουσιάστηκε η Καινούργιου με τον Κώστα Νικούλι: «Τι ωραίο παιδί που είσαι!»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts