Σασμός: Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες εμπόδιο στη σχέση Αστέρη και Αργυρώς

Σασμός spoiler: Πολλά τα εμπόδια στη σχέση Αστέρη και Αργυρώς.
Η επόμενη που μαθαίνει για τη σχέση τους είναι η Καλλιόπη και ουδείς γνωρίζει πώς θα αντιδράσει στο άκουσμα της είδησης ότι ο γιος της είναι ερωτευμένος με την κόρη του Μάρκου Βρουλάκη.
Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, αποκάλυψε πως η Αργυρώ και ο Αστέρης θα αντιμετωπίσουν μεγάλα εμπόδια και από τις δυο οικογένειες.


Στο νέο επεισόδιο η Καλλιόπη αφηγείται την δραματική ιστορία της Ανθούλας στον Άγγελο και τους γιους της… Ο Πέτρος δεν μπορεί να χωνέψει την σχέση της αδερφής του με έναν Σταματάκη.

Ο Κώστας νιώθει άσχημα για τις παρανομίες του και αποφασίζει να διακόψει, αλλά ο Διονύσης θα του αποκαλύψει κάτι που θα ανατρέψει τα πάντα. Η Σεμίνα είναι εφησυχασμένη μετά την ανακάλυψη της για την αρχαιοκαπηλία. Ένα αναπάντεχο γεγονός όμως διαταράσσει και πάλι τις ισορροπίες.

Η Αργυρώ επιστρέφει στην Κρήτη και συναντιέται με τον Αστέρη, αλλά στο ίδιο μέρος έχουν δώσει ραντεβού και ο Μαθιός με τη Βασιλική. Θα μάθει ο Μαθιός για τον έρωτα του αδερφού του με την Αργυρώ; Και πώς θα αντιδράσει;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts