Σασμός: Στα γόνατα η Βασιλική – Παρακαλάει τον παπά Μιχάλη

Σασμός: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha. Η Βασιλική θα γονατίσει και θα παρακαλάει τον παπά Μιχάλη στα επόμενα επεισόδια.

Ο Μαθιός και η Βασιλική είναι έτοιμοι για το μεγάλο τους βήμα! Το ζευγάρι, μετά τις εντάσεις, αποφασίζει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία και να ζήσει τον έρωτά του. Ο Μαθιός κάνει ξανά πρόταση στην Βασιλική να περάσουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας κι εκείνη του φωνάζει με χαρά ναι!

Η Βασιλική και ο παπά Μιχάλης θα έρθουν αντιμέτωποι, στη σειρά Σασμός. Μόλις εκείνος αρνηθεί να τους παντρέψει, η Βασιλική θα αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι κρύβεται πίσω από αυτή την περίεργη συμπεριφορά.

Η ίδια θα τον επισκεφτεί, ζητώντας του να μιλήσουν. Θα τον παρακαλέσει να κάνει πίσω, να τους παντρέψει, όπως είχε σκοπό να κάνει και πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με τη δολοφονία του Άγγελου.

Ο παπά Μιχάλης κοιτάζει την Βασιλική στα μάτια, πληγωμένος. Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου και όλοι στην Κρήτη θα διχαστούν αρκετά με την στάση του παπά Μιχάλη ο οποίος πραγματικά βασανίζεται καθώς αναρωτιέται πώς θα της αποκαλύψει αυτά που ξέρει.

Viral Είδηση: Σασμός: Αυτοί είναι οι πραγματικοί έρωτες των πρωταγωνιστών!

Bonus Video:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts